Umitvar evett simdi dikkat ettim iyiki soylediniz bas parmagim kadar resmen

esengl_ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🥰🤲🏻

ruyam51 almayan kalmamıştır heralde 😅😅 sabah abım bimin önündeki kuyruğu görnce bu mıllet ne yapıyor böyle sabah sabah demiş bnde öğlen gttm adamcgz nerden bılsın 😆
    nevresm takımı , led ışık aldım akşm üstüde kayınvaldem yorgan aldı hepsinide beğendik içimize sindi❣️

• 666 bunu beğendi.

Kızlar kuytu mahallelere gidin bugün 5 tane bim gezdm akşam saat 7 gibi sakin bi bimde ürünlerin her birinden vardı. Oturduğum yer yoğun sitelerin olduğu bi yer diye bi şey bulamamıştım hemen bitmiş. Farklı bi mahallede buldum.

Arifcan16 o zaman iç rahatlığı ile kullanalım bende almıştım
    büyük geldi acaba kullanabilir mi DİE düşündüm

4 tane zıbın aldım 0-3 ile 3-6 ay arasında hiçbir fark yokmus eve gelince anladım 😀 100 sözcük, nohut battaniye , titreşimli oyuncak, kundak havlu aldım herkes güle güle kullansın bim cidden bombaydi bugün ☺️

@ruyam51 hahaha yalnız değilmişim 😂 ben emzik aldım, zıbın, ana kucağı, 2 tane nevresim, çorap, yatak içi ayıcıklı yastık. Güzel şeyler vardı :)

ruyam51 bende sabah 9 olmadan kapisinda coktann girmistim siraya 😂😍
        babynest , 2 paket aski, lohusa takimi, muslin ortu, yelek , 5li hastane cikisi, yorgan, yastik, nevresim takimi corap aldim.
        iyikide almisim ozellikle babynestten ve nevresim takimindan tam not aldi cok guzel Allahim kullanmayi nasip etsin insallh 🙏