busbus35 benimkide gitmiş almış beni aradı şunu bunu aldım diye elien sağlık düşünmüş ama ben seçmek isterdim ya🤨

Superman lisansli hastane cikisi, isikli toplar, kuvet seti, onluk, aski patik

senakhrmn benim oglum iki aylik ana kucagini o dogmadan once bimengeldigi zaman almistim simdi gunduzleri full onun icinde oglum cok seviyor uyanikken oyuncaklarina felan bakiyor severek kullaniyoruz biz size de hayirlisiyla kullanmak nasip olur insallah 🙏🏻

Ben geçen sefer kıyafet battaniye türü şeylerden almıştım, bu sefer de ışıklı toplardan ve hava nemlendirici makineden aldım

1235 Müslin bezleri bir kere yıkayıp öyle kullanacaksınız yumuşuyor ☺️

• 1235 bunu yanıtladı.

ruyam51 valla ben bi anne yanı yatak aldım sonra hastaneye normal kontrole gittim duzenli sancim çıktı doktor bugun yada yarin dogurursun dedi sancilarim baya var 37+5′teyiz hadi hayırlısı

ruyam51 sabah 8.45 gıttım battanıye ıkı muslin 5 li hastane cıkısı yelek bornoz zıbınlar aldım batık aldım agız mendılı 😅😅😅😅

ruyam51 organik çoraplar da vardı tek renk krem gri falan onlardan aldım ve çook güzeldi. 2 lisi 4 TL toplamda 10 çift aldım başka bulamam diye birde yastık ve 100 sözcük aldım

ben 8 aylik hamile oldugum icin yurumek zorlasti sırada bekleyemezdim içeride geçireceğim süreyi de göze alırsak bel agrisindan mahvolurdum üstelik virüsten de korktum. bana dun görümcem yastik, yorgan, lastikli çarşaf, muslin örtü aldi bugun de bimden ana kucağı almis kendi annemde yelek, biberon, patik, havlu kundak, yastik, zıbın almış 😍😘