Busra221 bizim 101 e de haftaya gelicek bazı ürünler bu hafta gelmiş bende şans eseri gördüm aldım bazı şeyler

Akg şoka geldi bu hafta ordan aldım ben bi bak istersen belki kalmıştır

Kızlar ben reflü yatağından pek bişe anlamadım kullanışlı mı yanlarda destek yerinde vardı çocuk ortasına sığmaz diye düşündüm almadım sizce almalımıyım

Bende gittiim 3lü corap aldim , okadar kalabaliktiki ezecek gibilerdi dedim bosver corap al cık😂😂😂

ruyam51 alt giyim aldım 2 takım 1 tane yastık aldım cam biberon seti aldım yeni doğan yelek aldım birde çok tatlı 2tane bebek askılığı aldım 🙏🙏 hepsi birbirinden güzel

Seval22 aaa allah allah ne saçma sonra biz zmaanında gidince bişey kalmıyo😔

biberon emzik anne yani kucagi küvet aldım 😇

• 666 bunu beğendi.

hulya1406 evet 13.90 di canım bende aynı valla cok güzel seyler vardi haftaya da a101 e gidecem 🤭

ruyam51 2 örgü patik (pembe,beyaz) 6’lı askılık (pembe) 1 yelek (pembe-beyaz). Bunları bulabildim sadece. Aslında lohusa takımlarıda vardı ama Ocak’ta doğum yapacağım çok ince geldi bana bıraktım o yüzden. Biberonlarda yenidoğan için uygun değilmiş gibi geldi bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum..

ruyam51 patik battaniye tulum biberon emzik ağız mendili yelek valla hepside çok guzel ya 😍