Hennademet Sabah uyanıktım ama dedimki simdi sıra olur kavga olur ugraşmaya değmez 😅 ama öğlen buradaki konuşmaları okuyunca bir şansımı deneyeyım dedim ve yanıma 300₺ alıp cıktım 🙈 reflü yatağını bırakmak zorunda kaldım, gerekırse dogumdan sonra alırım artık.. her üründen vardı bide yeni kolileri açıyorlardı hep videolarda gördüğüm gibi gunharca daldım halbuki boştu market ama 😅😅 psikolojik bir etkisi varmış meğer, aldıklarımı resimledim umarım açılır 🙈 Bu arada 24 haftalığız bugün, artık ufaktan almaya başlayalım dedik bakalım
Ysmnbkr Küvet aldim yelek çorap patik iki tane alt eşofman pijama takımı biberon emzik kundak havlu kısa kol zibin aski bide nohut battaniye aldim :)
Muj91 Bir çift patik, 0-6ay çorap, 0-6 ay emzik, 9-12 ay alt üst pijama takımı, 9-12 ay ikili alt, Müslin örtü, ikili atlet, güvenlik kilidi
emrahedaeslemfamily korhanin_annesi kız daha nevresim takımı falan alamadım düşün öyle izdiham oldu ☺
Zlyha58 korhanin_annesi oyleymiste annem sağolsun Ümraniye’de buldu aldı 🥰 teşekkür ederim yine de bilginiz için 😘
Kuzey61 ruyam51 ben bugün gittim baktım çok güzel ürünler vardı özellikle kanz bakım çantası ama henüz 2 aylık olduğumuz için almadım. Umarım benim Doğuma yakın gelir
Ahsennurrrr ruyam51 valla ben bitek bebek battaniyesi aldım beyazını aldım oda cinsiyeti hala belli değil diye zaten doğru dürüst biside kalmamıştı😂
26262626 Hennademet alt üst loğusa takımı bende aldım. Sen beğendin mi canım tereddütlü almıştım evde deneyince çok sevdim. Elbise gibi olan nasıl
A-F-B busbus35 benimkide gitmiş almış beni aradı şunu bunu aldım diye elien sağlık düşünmüş ama ben seçmek isterdim ya🤨
busbus35 A-F-B cnm zaten listedekinden var inan hiç bişi bırakmamış kimse kaynanamda bir dakika geç gitsem kalmicak dedi saat ikide gittim bende bir baakayim diye talan etmişler hiç bişi kalmamış muslin bebek örtüsü ile oğluma göre çorap aşağı rafta kalmış onu aldım bende broşürde ne varsa ondan gelmiş hep seçenek yoktu yani anlicagin ❤️🙏ama anne yani aldığı yatak çok hoşuma gitti battaniye de almış oda hoşuma gitti güzel beğendim valla
Serena senakhrmn benim oglum iki aylik ana kucagini o dogmadan once bimengeldigi zaman almistim simdi gunduzleri full onun icinde oglum cok seviyor uyanikken oyuncaklarina felan bakiyor severek kullaniyoruz biz size de hayirlisiyla kullanmak nasip olur insallah 🙏🏻
senakhrmn Serena ayy inşallah canım benim ya teşekkür ederim güzel dileklerin için çok heyecanlıyım Allahım sağlıkla kullandırsın cümlemize
Mucizem_01 hulya1406 evet 13.90 di canım bende aynı valla cok güzel seyler vardi haftaya da a101 e gidecem 🤭
Merveyturgut Ben geçen sefer kıyafet battaniye türü şeylerden almıştım, bu sefer de ışıklı toplardan ve hava nemlendirici makineden aldım
1235 Fulya1993 yıkadım sert geldi hala trendyolda caline baby den almıştım yumoş yumoş onunla kıyasladım