• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Ayseenurk ben detaylı için ege üniversitesine gideceğim .. bir önceki gebeliğimde anomaliler vardı .. perinatolojide Mete bey var çok iyi bir Doç.Dr . Kesinlikle gidebilirsiniz .. detaylı için bana 250₺ dediler .

Rabiiakaradas ultrason cihazı radyasyon yaymaz canım ses dalgaları ile çalışır radyasyon yoktur hem bir risk varsa görüp önceden tedavi daha önemli bence hem anne hem bebek için tabi yine de karar sizin

Nurgul61 ben bugün gittim kontrole ultrason cihazı normal diğerleri gibi siyah beyazdı,15 dk kadar sürdü doktor genel bilgiler verdi ayrıntılı bişey söylemedi.Bi kaç tane resim verdiler onlarda da hiç bişey belli değil malesef cd vermediler.Toplamda 300 tl verdim sigortalı olduğum için.Bu fiyata da anca bu kadar olur heralde bilemedim 🤷🏻‍♀️

Sedoslacivan Ümraniye tıp ta mı bahsettiğiniz doktor?? Bilgi verirmisiniz benimde vaktim yaklaştı araştırıyorum.

2subat bende sevinmiştim biri sormuş 3 kişi ysnıtlamış diye🤣🤣

Avrupa yakası Türkiye gazetesi hastanesi perinatolog uzmanı prof.dr. Mehmet Aygün muayene ücreti 500 TL.

Damla2834 Ben de orayı düşünüyorum ama 21. Haftadayım kadın doğum randevulari çok dolu 15 gün sonrasına da vermiyor zaten kaçıncı haftada yaptırdınız acaba

Bursa Anadolu hastanesinde 525 TL ye yaptırdım 20+5 haftada yaptırdım

Gkcenn merhaba normal rutin muayeneye de oraya mı gidiyorsunuz? Memnun musunuz?

SedaMurcak katılıyorum bende aynı sekilde düşünüyorum Allah sağlıklı sonuçlar almamızı nasip etsin🤗

kalben_duam 20 hafta civarı yapılan detaylı bir ultrason. Bebeğin tüm organları ayrıntılı olarak inceleniyor. Normal kadın doğumcu değil de Perinatolog (riskli gebelik uzmanı) yapıyor 40 dk civarı sürüyor

Mom1234 ben 23.haftamda yaptırmıştım ama tanıdığım bna dırek perınatolojıden randevu almıştı kadın Doğum ne zaman yönlendirir bılmıyorum

Denizli de Çağrı Güvene gittim. Tek gebelik 250 TL ikiz gebelik 400 TL. Gayet memnun kaldım fotograf CD rapor hepsini veriyor detaylıca herşeye bakıyor tavsiye ederim

HappyMom istanbul anadolu yakası pendik yüzyıl(kaynarca) DR.Ahmet Murat Göksu Tekil gebelik 500 ikiz 800 üçüz ise 1000₺ daha yeni gittim”19.08” tarihinde ve 2. Bebeğe hamileyim kızımda da yine aynı doktor yapmıştı işinin ehli bir doktor yaşlı olması sizi yanıltmasın kesinlikle memnun kalırsınız %99 bir problem yok diyor gerisi allahın bileceği iş diyor çok şükür şuana kadar problem yaşamadık 2. De de yaşamayız umarım 🙏🏻SAĞLIKLA ALALIM İNŞALLAH EVLATLARIMIZI KUCAĞIMIZA🥰

Sibel4264 Haftası geldiğinde bende Çağrı Güvene gitmeyi düşünüyorum renkli fotoğraf mı veriyor ve eşleri de alıyor mu?

Esilay bende bugün aynı doktora Gebze yüzyılda gittim çok memnun kaldım doktor tecrübeli bir doktor bizi detaylıca bilgilendirdi bir saate de yakın baktı herşeyine. Cd, renkli fotoğraf, siyah beyaz ve rapor yazdı verdi. Çok şükür bir problemi yok 🙏🏻

Senemsiii amin cnm.benim hangisi gönlüne yatarsa cnm ona git umarım bebislerimiz sağlıkla dünyaya gelir rabbim bir an önce kavuşmayı nasip etsin bizlere cnm 🙏🙏

minnie123 çok şükür🙏🏻Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tüm annelerin yardımcısı olsun inşallah🥰🥰

qlcn
                      Evet gittim tabi Aydın’da Özel bir Klinik Prof.Dr Alper Tanrıverdi 🙏🏻

• qlcn bunu yanıtladı.