Senemsiii heyecandan yazmayı unuttum cnm :) çok güzeldi 35 dk sürdü herseyine ayrıntılı bir şekilde baktı çok şükür iyiyiz kesin erkek olduğunu da öğrendik tavsiye ediyorum doktoru ancak CD vermiyor ayrıntılı yazılı rapor ve iki adet renkli resim veriyor istediğini sorabilirsin dedi çekime başlamadan ben sormadan açıklama yaptı zaten hatta benimki iki hafta önden gidiyormuş onu öğrendim
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
ipekayan ben ankarada oturuyorum3 gun sonraya hemen gun verdiler
Rabiiakaradas valla yaptirmicam yaa gerek yoksa yalandan seker dolu icecegi niye iceyim yaa
Sedoslacivan bende bugün duydum erbil.beyi bı arkadaşım ona gitmiş bende onu düşünüyorum.smdi dediğiniz gibi diğer yerler 600-700 dediler çok yüksek diye özeli düşünmedim ama onun ki uygun
Aynurka yakın bana aslında metroyla fiyat neydi
Gizem59 maşallah canım çok guzelll. Baya uzun surmus tesekkur ederim geri dönüş yaptığın için 🥰 vatana sordum bende onlarda cd vermıyomus ayrıntılı rapor ve fotoğraf verılıyor cd eski cihazlarda oluyor fılan dedı. İrmeti de degerlendrcem canım tesekkur ederim tekrar. Allahım tamamına erdırsın saglıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah 💕🙏
rabisdmrl ne kadara yapıyor acaba biliyor musunuz?
Sakarya’da yaptıran var mı ?
Yarın detaylı ultrasona giricem inşallah ama bana gelmeden önce çikolata tatlı gibi şeyler ye dediler. Neden öyle birşey isteniyor?
Merhaba hanımlar şırnakta ikamet ediyorum görevden dolayı bu bölgede bulunan ve doktor önerisi olan var mıdır?
- Onay Bekliyor
Sedoslacivan adres ve telefon paylaşırmışsınız
Eray-fatma29 numarasını verir misiniz bende gidicem de
HappyMom istanbul nişantaşı prof dr recep has ikiz gebelik 900₺ sağlıkçı indirimli hali, normali 1300₺. Çok memnun kaldım.
Yesilimmm cd yi açabildiniz mi
Bm5253 cdyi açbildiniz mi
SedaMurcak bende öyle , 2li test yaptırqcak mısınızz?