• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

hfz merhaba kliniğin adı mı Zehra koçer klinik yoksa doktorunuz mu? Ben de iki haftaya yaptıracağım da fiyatı uygun geldi diğerlerine göre net ismi bilirsem ona göre araştırayım

Malatyada Araştırma hastanesine giden yokmu.

HappyMom bursa Osmangazi arıtmi hastanesi radyoloji bölümü bakıyor ilk hamileliğimde de gitmiştim aynı doktora yine aynı doktora gidicem 3 hafta sonra. 2 sene önceki fiyatı hatırlamıyorum ama bu sefer ki 325 TL. Gayette memnun kalmıştım uzun uzun incelemişti bebişimi.

HappyMom

Bursa
      Neriman Çelik Muayenehanesi
      300 TL
      Perşembe günü gideceğim, memnun kalacağımı düşünüyorum zaten neriman hanımın normal muayeneleri detaylidan uzun sürüyor :))

• Hzl bunu yanıtladı.

Hzl Ben aşağıda yazdim canım bursada perşembe günü yaptiricam

Denizli /Denipol Özel Hastanesi
        Detaylı ultrason fiyatı 200 TL
        Bu cuma günü kontrole gideceğim inşallah.
        Eger memnun kalırsam sizleri bilgilendiririm hanımlar 😊

Hzl normal muayenesi 175 tl
          Başka dr yapıyor detaylı o 300 tl ,bu Ay neriman hanım ücret almıyor aslında avantajlı oluyor benim icin

• Hzl bunu yanıtladı.

Deletedmom54 nasil yani canim simdi detayli anlatir misin bu ay almıyor derken doktor arastiriyorum da bu ay icerisinde muayene icin ilk benim ondan Neriman hanimi begendim baktim bi de o da bulgaristanlı hosuma gitti

Adana
              Süleyman Cansun demir
              500tl
              harika, memnun kalmamak imkansız.

HappyMom
                Denizli
                Ultrapark görüntüleme merkezi
                Ücret 250 TL
                Memnun kaldık bebeğimizi tepeden tırnağa görmek herşeyin yolunda olduğunu görmek mutlu etti 🤗