4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
aselelif06 evet memnunum.
Zeynep_S hastane bilmiyorum ama en iyisi Ali İpek çok araştırdım ben çok memnun kaldım gözünde katarakt war mi onu bile söyledi saolsun iki kere gittim ben ikisinde de detaylı inceledi Ali hoca
mevsimhepbahar oh sonunda bir yorum geldi 🤩 ben de epey araştırarak kendisinden randevu aldım, merakla bekliyorum🙃
balikesir Allattin KAÇAR ozel Kacar klinik kontrol ucreti harici ekstra ucret almiyor 150 tl . Detaylı ultrasyon. 30 dk da yapiyor .
KAĞITHANE de ücretsiz yapan neresi var acaba bilen yazabilir mi ?
HappyMom ben İstanbul Türkiye hastanesinden randevu aldım fiyatı 500₺ imiş ay sonunda gideceğim.Fakat kendi doktorumun anlattığına göre devlette çalışan radyologlar özellerde gidip perinatologluk yapıyormuş gittiğiniz perinatoloji bölümlerinde çalışan kişilerin radyolog olmadığına emin olun verdikleri raporların altında radyolog oldukları yazıyor zaten.Yüksek riskli gebeliklere bakan perinatoloji doktorlarına gitmek gerek detaylı ultrason için herhangi bir sorun olmadığına emin olmak adına.
DilaraBkYlmz yeri nerde acaba
Mirage-zhs Ümraniye araştırmandan Kadın doğuma al dr oraya randevu aldırıyor diğer gidişinde 182 arayınca ordan randevunu açıyorlar
Hzl inşallah memnun kalırsınız
Siz işten neden ayrildiniz
Senaayyildz Ümraniye eah
HappyMom İstanbul
Medicana İnternational / Halil Aslan
800 tl
Her yerini detaylı incelemişti. Memnun kaldık diyebilirim. Tek sıkıntımız pek açıklama yapmamıştı. O da çok şükür bi problem görmediği içindi. Kendi özel muayenehanesi de var sanırım. Orda daha uyguna yapıyormuş
Esbb yaptırmadım ama fiyatı 600 tl
hemsiresaliha bende yarın kendisine ayrıntılı ultrason için gidicem merak ettiğim şey 400 TL veriyoruz değilmi extra bir ücret talebi olmuyor ? Ben sordum evet 400 dediler ama emin olamadım siz extra bi ücret ödediniz mi ?