• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

HappyMom ya ben ucretli oldugunu yeni ogrendim en son gittigimde detayli ultrason yapti doktorum renkli verdi bi tane ve ucretsiz

aaayLn

aaayLn bende merak ettim doktorumda demedi hic bitane renkli ultrason verdi hatta ucretsiz paraliyi ilk defa duydum

MinelinAnnesi merhabalar, ben de cumartesi günü Cenk beye gideceğim. Hakkında yazılan yorumlardan dolayı biraz çekiniyorum açıkçası kendisinden. Sizin deneyiminiz olumlu geçmiş ne mutlu darısı benim başıma olsun inşallah. Soru sorunca terslemedi değil mi? Bir de fotoğraf veriyor mu? Yüzünü net görebildiniz mı?

EsraEge ben de Diyarbakır ile alakalı bilgi bekliyorum ama hala dönen yok

HappyMom Gebze merkez hastanesi Mehmet Kuyucu 360 tl. Sürekli gittiğim doktor da medicalpark Gebze ümmügülsüm kuyucu.detaylı ultrason sonucumda rahim damarı spazmı oluşmuş dedi doktorum böyle bişey duyan varmı daha önce

Ayca00 Nahit Ata ya gittim normalde de doktorum o, renkli ultrasonda vardı bi kısmını renkli şekilde baktırma renkli fotoğraf alamadık siyah beyazdı

Gizem59 Çorlu’da reyap hastanesi yapıyor ama 750 TL fiyat sıra bulmak çok zor malesef

Ben özele gidiyorum kontrole aydan aya bu sefer gittim cinsiyetini öğrenmek için durumu nasıl diye gelişim hersey iyi güzel kız dedi doktor hayırlısıyla inaşşlah bide detaylı ultrasona gir iç organlarına baktır dedi Başka hastanede sonra bir sorunun olursa gel dedi şimdi ben bu detaylı ultrasonu yaptırmak zorunda mıyım

Detaylı ultrason gerekli mi yoksa istemesek yaptırmaz mıyız ??

HappyMom
      Bursa Medicana hastanesi doktoru sevdim aslında bütün organlara baktı hemde 2 kez fakat bir tane bile foto vermedi ve renkli hiç bakmadı hep 2 boyutlu baktı detaylınin amacı zaten yüksek çözünürlüklü aletlerde incelemek değil miydi ben anlamadım 🤷

Aslitos Banada gitmeden önce sakın soru sorma dediler🙈☺️ Zaten sormana gerek kalmıyor, kendisi herşeyi söylüyor. Muayene ederken pek konuşmuyor ama bitince tek tek anlatıyor. Çıktı halinde verdiği raporda renkli ultrason görüntüsü var ama ufak ufak. Mail olarak da gönderiyorlar ben mailden ekran görüntüsü almıştım telefonuma hem daha bet oldu.

Nezkavran 45 dk sürmüştür. Çok yoğundu ogün bayram sonrasıydı belki normalde daha çok bakabilir. Sana detaylı birşey söylemiyor sorun yok şuan için diyor ilerde ne olur belirsizlik bırakıyor biraz. Ama Cengiz hoca baya iyi bir hekim sıcak kanlı

Prof. Dr. Recep Has - muaynanesi Şişlideymiş
            Haftaya gideceğim muayene ücreti 900TL miş. Çok iyi olduğunu duydum.

HappyMom
            Adana özel medline hastanesinde 300 TL ye detaylı ultırasanomu yaptırdım çokta memnun kaldım :)