4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
MinelinAnnesi merhabalar, ben de cumartesi günü Cenk beye gideceğim. Hakkında yazılan yorumlardan dolayı biraz çekiniyorum açıkçası kendisinden. Sizin deneyiminiz olumlu geçmiş ne mutlu darısı benim başıma olsun inşallah. Soru sorunca terslemedi değil mi? Bir de fotoğraf veriyor mu? Yüzünü net görebildiniz mı?
HappyMom Gebze merkez hastanesi Mehmet Kuyucu 360 tl. Sürekli gittiğim doktor da medicalpark Gebze ümmügülsüm kuyucu.detaylı ultrason sonucumda rahim damarı spazmı oluşmuş dedi doktorum böyle bişey duyan varmı daha önce
Ben özele gidiyorum kontrole aydan aya bu sefer gittim cinsiyetini öğrenmek için durumu nasıl diye gelişim hersey iyi güzel kız dedi doktor hayırlısıyla inaşşlah bide detaylı ultrasona gir iç organlarına baktır dedi Başka hastanede sonra bir sorunun olursa gel dedi şimdi ben bu detaylı ultrasonu yaptırmak zorunda mıyım
Detaylı ultrason gerekli mi yoksa istemesek yaptırmaz mıyız ??
Aslitos Banada gitmeden önce sakın soru sorma dediler🙈☺️ Zaten sormana gerek kalmıyor, kendisi herşeyi söylüyor. Muayene ederken pek konuşmuyor ama bitince tek tek anlatıyor. Çıktı halinde verdiği raporda renkli ultrason görüntüsü var ama ufak ufak. Mail olarak da gönderiyorlar ben mailden ekran görüntüsü almıştım telefonuma hem daha bet oldu.
Aslitos Daha NET oldu yazıcaktım bet yazmışım🤦🏻♀️🙈
didemblr Adana’da. Eski btü binasında.
Prof. Dr. Recep Has - muaynanesi Şişlideymiş
Haftaya gideceğim muayene ücreti 900TL miş. Çok iyi olduğunu duydum.