• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Cerrahpaşa Ali Benian ‘ a gidenler var mı ? Bilgi verebilirler mi ? Çarşamba günü randevum var ve gidip gitmemekte kararsızım. Renkli bakıyorlar mı

Betulshn salonda kocaman tv var orda izledi söleyin içeride alır belki

Oz-lem yok almıyorlar herşey içinde 280 in,renkli çıktı detayli bir rapor bir de baya uzun bakıyor herşeyi anlatıyor,tavsiye ederim
Normal muayene 230 TL nakit olursa 195 tl

Htcklygt 280₺ nakit fiyati bende gidicem ya bu ctesi ye alicam randevu ya ptesiye sizde umraniyedemisiniz

Eayh Gitmedim canım cumartesi 10.30 a randevum var

• Eayh bunu yanıtladı.

Unicornn
      Ben ilk bebegimde de Erbil hocaya gittim cok memnun kaldım harika ilgileniyor o yüzden bu seferde yine ona gidicem sağolsun gerçekten iyi veya kötü anneyi detaylı bie sekilse bilgilendiren bie doktor

Unicornn kac haftaliksin şuan cnm bende ya ctesiye ya ptesiye alim.diyorum randevu ama haftam dolayisiyla biraz daha beklesem mi bilemedim

Eayh 21+3 şuan. Ama hemen yarına randevu var mıdır bilmiyorum ben 2 hafta önceden almıştım randevuyu. Sen daha önce gitmişsin herhalde nasıldı canım doktor ilgili mi kaç dk bakıyor ultrasonla ve renkli ultrasonda mı inceliyor bebeği

HappyMom devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yapılıyor ben 3 hafta önce yaptırdım

Unicornn
          Valla benim bir önceki gebeligim riskliydi sagolsun cok ilgilendi baya durduk odasinda her detayina bakti 2 ser 3 er kere renkli ultrasonu var cnm eger pozisyon yakalıyorsa cok guzel resim verebiliyor ☺️ haftaya alicam.bende randevu biraz daha büyümüş olur hem daha iyi olur. Ama cok iyi bi doktor yoksa 2.ye tekrar gitmezdim