• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Ttubiii bn memnun kaldm cnm yarım saat baktı heryerını ınceledi aklımda soru işareti bırakmadı yani

aser_cgnfrkn evet yapısı öyledir genel olarak sadece hastalarla değil🥰ama işinde iyiydir daha önceki hastanesinden de haberlerini aldım😇

Mom046 Tam olarak Ümraniye’nin neresinde? Bir de doktor bey perinatolog mu kadın doğumcu mu ?

Unicornn perinatolog & kadın doğumcu aynı zamanda Zeynep kamil hastanesinde baş asistan kendisi. Santral akbank binası üstü 5.kat telefon numarası 0216 3164343 erbil çakardan detaylı randevusu derseniz numara gün ayarlayıp randevunuzu alabilirsiniz.

Mom046 Çok teşekkür ederim. En erken ne zaman a gün veriyorlar? 19 haftalığım şuan. Bir de renkli olarak mı çekiyor detaylıyı ?

Unicornn

Bende 19 haftamda almıştım 21. Haftamda gitmem istediğim için onu telefonda ayarlarsınız şuan yoğunluğu bilmiyorum normal çekiyor yüzünde renkli baktı. Bir adet fotoğraf veriyor 43 mini usg görüntüsü detaylı rapor veriyor en son.

Mom046 Çok iyi yaa. Fiyat 280 demiştiniz değil mi. Ben normalde Esenler Medipol e gidiyorum ama 550 lira detaylı ücreti istediler ne gerek var. Eşime söyleyeyim bu doktordan randevu alalım bizde çok teşekkür ederim tekrardan yardımcı olduğunuz için 😊❤

Mom046 merhaba bu doktor için kayıt açtırmaya gerek varmı direk randevu alıp gidebiliyor muyuz acaba :)

Mom046 Eminim öyle diyeceğimden çok sağolun Allah ne muradınız varsa versin yardımcı oldunuz bana 😘😍🌼

Enfal Yukarıda yazdığım numarayı arayın doktor adını ve detaylı olduğunu söyleyin size hanımefendi yardımcı olur

Unicornn sizinde,insallah, tek muradım evladıma sağ salim kavusmak herbirimiz güzelce kavusuruz insallah 🌼

Snm2020 teşekkür ederim 🌸🙏🏻 Bu arada hastane dışarıdan fotoğrafçı kabul ediyor mu? Bi fotoğrafçı var hastanede ama dışarıdan alıyor mu bilmiyorum 😊

aser_cgnfrkn sadece hastanenın kendi fotoğrafcısı girebiliyor. Farklı fotoğrafcı doğumhane yada ameliyathaneye giremiyor
                        Süsleme,kapı süsüde yasak bilginiz olsun tabii şuan için belki ilerde değişir😇

Meryy600 yanıtladığınızı yeni görüyorum kusura bakmayın yeni güncellemeye alışamadım bildirimde gözükmüyormuş 😕 çok teşekkür ederim yanıtladığınız için aytül hanımı düşünüyordum ben de ancak şişli benim için zor olacaktı daha sonra fikir değiştirdim 🙏🏻