Sedoslacivan Oz-lem yok almıyorlar herşey içinde 280 in,renkli çıktı detayli bir rapor bir de baya uzun bakıyor herşeyi anlatıyor,tavsiye ederim Normal muayene 230 TL nakit olursa 195 tl
Eayh Htcklygt 280₺ nakit fiyati bende gidicem ya bu ctesi ye alicam randevu ya ptesiye sizde umraniyedemisiniz
Htcklygt Eayh evet bende Ümraniye de oturuyorum burda forumda buldum Erbil beyi pazartesi gidiyorum yani bugün😊
Tgcckir Eayh merhaba ümraniye nerede gidiceksiniz bende gidicem yer bakıyorum ümraniyede yardımcı olabilirmisisniz?
Eayh Unicornn Ben ilk bebegimde de Erbil hocaya gittim cok memnun kaldım harika ilgileniyor o yüzden bu seferde yine ona gidicem sağolsun gerçekten iyi veya kötü anneyi detaylı bie sekilse bilgilendiren bie doktor
Eayh Unicornn kac haftaliksin şuan cnm bende ya ctesiye ya ptesiye alim.diyorum randevu ama haftam dolayisiyla biraz daha beklesem mi bilemedim
Unicornn Eayh 21+3 şuan. Ama hemen yarına randevu var mıdır bilmiyorum ben 2 hafta önceden almıştım randevuyu. Sen daha önce gitmişsin herhalde nasıldı canım doktor ilgili mi kaç dk bakıyor ultrasonla ve renkli ultrasonda mı inceliyor bebeği
Eayh Unicornn Valla benim bir önceki gebeligim riskliydi sagolsun cok ilgilendi baya durduk odasinda her detayina bakti 2 ser 3 er kere renkli ultrasonu var cnm eger pozisyon yakalıyorsa cok guzel resim verebiliyor ☺️ haftaya alicam.bende randevu biraz daha büyümüş olur hem daha iyi olur. Ama cok iyi bi doktor yoksa 2.ye tekrar gitmezdim
Htcklygt Unicornn sekreterbize 20 22 hafta arasına bakıyor dedi Erbil çakar için ona gitmeyi düşünüyorsanız acele edin derim
Unicornn Eayh Çok sevindim memnun kaldığına inşallah bende memnun kalırım. Çok heyecanlıyım yarın minnakımın ağzını burnunu net olarak ilk defa göreceğim 😍😍
Unicornn Eayh Evet canım güzeldi doktor bey herşeyine baktı sağolsun memnun kaldım. Bebeğimde hiç sorun çıkmadı şükür ama bende rahim ağzı kısalığı tam sınırda çıktı o biraz canımı sıktı.
Eayh Unicornn bol bol dinlen ağır is yapma benim ilk gebeliğim de 25 mm di arti hunilesme de vardi 26-27.haftalada gelince bebek yukari ciktikca rahim agzida uzamaya basladi ama hep dinlendim cnm ev bile 15-20 gunde bir supurdum.yeri geldi o yüzden cok ayakta kalmamaya çalış Allahin izniyle bisey olmaz zamaninda dogar. İlk bebeginmi 🙏
Unicornn Eayh Evet ilk bebeğim. Öyle yapacağım bundan sonra hep yatacağım eşim sağolsun bütün işi ben yaparım yeter ki sen kalkma dedi. Sen progesteran falan kullandın mı canım ek olarak yoksa kendiliğinden mi düzeldi ?