• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Benim gibi kadın doktor tercih eden varsa Medipol Mega hastanesinde Başak hocayı tavsiye ediyorum hanımlar haberiniz olsun kesinlikle müthiş bir doktor. Ne buz gibi soğuk ne de gereksiz samimiyete giriyor tam ayarında bir yaklaşımı var hevesinizi anlıyor ama doktor profesyonelliğiyle yaklaşıyor 👍 sormadan herşeyi detaylıca açıklıyor sorduklarınızı da gayet güzel ve açıklayıcı cevaplıyor, hiç acele etmiyor, içinize sinecek pozisyonda fotoğrafını yakalamak için uğraşıyor gerçekten kafamda tek bir soru işareti acaba olmadan çıktım çok memnun kaldım tavsiye ediyorum 🙏🏻 Sgklı ücreti 875 tl’ymiş ben özel sigorta indirimiyle 790 ödedim

Mommy2b

Snm2020 inşallah bende öyle yaparım artık😊çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻Sağlıkla gelsin bebekler inşallah 🌸

Bir memnuniyetsizliğimi dile getirmek istiyorum. Bakırköy ultramed görüntüleme merkezine sakın detaylıya gitmeyin. Hem doktor hiçbir bilgilendirme yapmıyor. Hem makine çok kötü çocuğunuzu asla net göremiyorsunuz. Hemde verdiğiniz parayla kalıyorsunuz. Makineyi kesinlikle sorup araştıraral gidin. Tam bir hüsrandı benimki :(

Mihre ben de Sumru hanımda yaptırdım bir kaç hafta önce çok memnun kaldım. Bebeğin pozisyonundan dolayı arada yürüyüş yaptım bekledim tekrar baktı falan. 330 tl ödedim ben de😇 siz hangi kadın doğumcuya gidiyorsunuz

Basilicums Ben oralıyım ama istanbulda yaşıyorum.Uzun süre kaldığım için bir kere bir kadın doktora rutin muayene oldum ama ismini hatırlayamadım şu an.Genç,sarışın çok tatlı biriydi.
          Zonguldakta yaşasaydım kendisinde devam edebilirdim

Esmaaaa_15 evet yaptırdım 🥰 normal muayene ücreti verdim ekstra bisey almadılar, hic bir problem yoktu cok şükür ♥️

2subat detayli ultrasona gittim normal muayene ucreti aldilar ekstra bisey ödemedik, birde üniversiteye de perinatolojiye yönlendirdi ikisi de ultrason muayenesi yapti ve bir problem cikmadi cok sukur, perinatolojideki doktor sadece seker yuklemesini tavsiye ediyorum 24. Haftanda yaptir dedi bu kadar😌🙏🏻

Selin2 Çok sağol canım benide üniversiteye yönlendirdi perinatoloji için nasıl randevu aldın uzun sürdü mü randevu alman yoğunluk var mı ben daha randevu alma çalışmalarına başlamadım

Selin2 aa çok iyi kim yapıyor peki muayeneyi kendi doktorunuz mu başka uzman mı

Busra2011 daha çektirmedim 20. Haftanın bitmesini bekliyorum ben telde sordum ama özel Gözde hastenesi muayenesi 100 tl ve renkli ultrason ile de bakıyorlar mış görüntü istersek belli bir ücret karşılığında verir diye düşünüyorum önümüzdeki hafta gideceğim haber ederim canım

2subat bir hafta once arayabilirsin doktor gayet iyi tatlı bir bey Orkun beydi sanırım normal 20 25 dk suren bir muayene 158 lira gibi bir ucret odedik orada da 😌

Esmaaaa_15 Söyle normal doktorunuz yapıyoruz normal muayene ücreti ödüyorsunuz 20 25 dk gibi bakıyor, ardından birde unide perinatoloji bölümü var oraya yönlendiriyor. Oraya da dun gittim yine ayni muayene gibiydi ekstra bisey yoktu. Oradan cikan raporuda kendi doktoruma verecegim iste oyle yani ultrason muayenesi kisaca

Selin2 çok yardımcı oldunuz bilgilendirme için çok teşekkür ederim 😊