Anne41 gebze medar hastanesi. Fatih dev hemen karsisinda.
Dr mine hanim 30 haftada gitmeye basladim o kadar ilgiliki dogumda cok menundun.
Ucretsiz dogum cekimi yapılıyor album veriliyir. Odanizi susluyirlar. Hemşireler cok ilgili 2 gun kaldim dr gun içerisinde 5-6 defa kontrol etti bni. Ziyaretci yasagi yok gece sadcee 1 kisi kaliyor ama degisimli kalabiliyor.
1 hafta sonra siz ve bebeginizin ucretsiz kontrolu var
40 cikinca muayene gittigimde spirali sordum 5 dk takiliyor 250 tl fiyati dedi.

Sezaryan yada normal 2500 tl ucreti

Anne41 Aynen az kaldı artık yalancı sancılar başladı ama minik prensimiz inatçılık yapıyor sağlıkla gelsin bebislerimiz🤗

morsunbul95 detaylı açıklaman için teşekkür ederim 😊 Medar hastanesi olabilir mine hanımı doktorlar takviminden de inceledim güzel yorumları var olmazsa 1 ay sonra onu denerim zaten kaybedecek ne olabilir ki 🤗

morsunbul95 Güzelmiş canım doğumu ne zaman yaptın fiyatlar güncel mi☺️ bebeğin işitme testi, kalça ultrasonu, göz muayenesi fln da var mı içerisinde yüzyılda onlar da oluyor da 😊

Ruzgar_1405 temmuzda yaptim.
        İsitme testi ucretsiz ei hatta oglum cok agladi 3 kere yaptirmak zorunda kaldik ama ucret alinmadi.
        Kalca ultrasonu 1 aylik olunca yapılıyor.

Medical Park gebzede mehmet emin diye cok iyi bir cocuk dr var herkes cok mennun 1 aylik iken ona gittik.
        İlk.muayene goz muayenesi ve kalca muayenesine baktik. C.tesi gunu 2 aylik oldu kontrole oraya gidiyorum.

Yuzyilda ki cocuk dr pek hosuma gitti o yuzden Medical Park gidiyorum.

Ama yuzyulda dogum kesinlikle yapilir bana bebek gibi baktilar 🤭🤭

morsunbul95 Medar ı söylemişsin canım doğumu orda yapmadın mı 😁ondan sordum. Ben de ilk doğumu Yüzyılda yapmıştım. Şimdi 2.ye hamileyim 28.haftadayız. Ama yoğunluktan verim alamıyorum ondan Medarı düşündüm de🤭

Ben cihangir beye gidiyorum. Çok gönlü bol anlayışlı bir insan. Diğer hastanelere gore uygunda. Ama yuzyildaki akin ve ceyhun beyi de cok oneriyolar

Ruzgar_1405 kesinlikle canim.
            Tek kisilik odaydi banyo yaptim rahat rahat .
            Zorunlu sezaryan oldum ben ilk sutum gelmedi hemsireye dedim mama vericem. Bana saat basi sicak su getirdi mama icin.
            Hastaneden ciktik 4 gun sonra sarilik icin yattik 1 gece bana bakan butun bebek hemsirelere gelip oglumla ilgilendi ben bol bol dinlendim. İlgi konusunda superdi gercekden ozel hastane oldugunu cok bellii 👍👍