feamtrmea devlette ki kadın doğumcular doğuma girmiyor zaten ebeler yaptırıyor . Çatı muayenesi vs ebeler yapıyor. yani bide doktor sonuçta ilk zamanlsr eşim de kadın doktor olsun diye çok baskı yapıyordu zamanla onu da ikna ettim Allah her zaman hayırlısını versin öyle dua et kadın erkek dk farketmez yoksa .
Kocaeli /GEBZE HASTANE TAVSİYESİ
feamtrmea evet murat be
Sibelkursat teşekkür ederim 😊
Aysun_Tugra evet ya onu bende fark ettim yaa ben devlete murat beye gidiyorum onun muayene süresi bile daha uzun yani girip çıkmam 5dk bile sürmedi .
Anne41 yaa bende öyle düşündüm ama muayeneye gittiğimde ya çatı muayenesi yapcak olırsa son haftalarda çok utanırım diye bayan bulmaya çalıştım 🤔
Anne41 merkez hastanesi de hâlâ öyle mi bilemiyorum ama çok kirliydi yerler de Pamuklar uçuşuyordu ben bir kere gittim bir daha gitmedim
Sibelkursat Bende cihangir beye gidiyorum 🤗
Aysun_Tugra pandemiden sonra ortalık pis değil sadece hafta içi fazla kalabalık hafta sonu randevusuna gitmiştim ozaman sakin oluyor merkez hastanesi
Ayazegeaysel0606 kaç haftalıksın canım
38+3 haftalığız siz
Anne41 gebze medar hastanesi. Fatih dev hemen karsisinda.
Dr mine hanim 30 haftada gitmeye basladim o kadar ilgiliki dogumda cok menundun.
Ucretsiz dogum cekimi yapılıyor album veriliyir. Odanizi susluyirlar. Hemşireler cok ilgili 2 gun kaldim dr gun içerisinde 5-6 defa kontrol etti bni. Ziyaretci yasagi yok gece sadcee 1 kisi kaliyor ama degisimli kalabiliyor.
1 hafta sonra siz ve bebeginizin ucretsiz kontrolu var
40 cikinca muayene gittigimde spirali sordum 5 dk takiliyor 250 tl fiyati dedi.
Sezaryan yada normal 2500 tl ucreti
Ayazegeaysel0606 oo doğuma bişey kalmamış 😊 maşallah ben 18 haftalık oldum kız bekliyorum 🐣
Anne41 Aynen az kaldı artık yalancı sancılar başladı ama minik prensimiz inatçılık yapıyor sağlıkla gelsin bebislerimiz🤗
Anne41 aman iyi bari
morsunbul95 detaylı açıklaman için teşekkür ederim 😊 Medar hastanesi olabilir mine hanımı doktorlar takviminden de inceledim güzel yorumları var olmazsa 1 ay sonra onu denerim zaten kaybedecek ne olabilir ki 🤗
Ayazegeaysel0606 inşallah amiin en büyük duam o 🤲
feamtrmea bende bu hafta tavsiye üzeri Cemalettin beye gidicem farabide iyi olduğunu duydum gidip görücez
Sibelkursat 38 haftalık sen kaç haftalıksın
Sumeyyeture 18 haftalık
Sibelkursat iyi bir doktor dediğim gibi bırakma bence sona kadar canım