morsunbul95 detaylı açıklaman için teşekkür ederim 😊 Medar hastanesi olabilir mine hanımı doktorlar takviminden de inceledim güzel yorumları var olmazsa 1 ay sonra onu denerim zaten kaybedecek ne olabilir ki 🤗

morsunbul95 Güzelmiş canım doğumu ne zaman yaptın fiyatlar güncel mi☺️ bebeğin işitme testi, kalça ultrasonu, göz muayenesi fln da var mı içerisinde yüzyılda onlar da oluyor da 😊

Ruzgar_1405 temmuzda yaptim.
    İsitme testi ucretsiz ei hatta oglum cok agladi 3 kere yaptirmak zorunda kaldik ama ucret alinmadi.
    Kalca ultrasonu 1 aylik olunca yapılıyor.

Medical Park gebzede mehmet emin diye cok iyi bir cocuk dr var herkes cok mennun 1 aylik iken ona gittik.
    İlk.muayene goz muayenesi ve kalca muayenesine baktik. C.tesi gunu 2 aylik oldu kontrole oraya gidiyorum.

Yuzyilda ki cocuk dr pek hosuma gitti o yuzden Medical Park gidiyorum.

Ama yuzyulda dogum kesinlikle yapilir bana bebek gibi baktilar 🤭🤭

morsunbul95 Medar ı söylemişsin canım doğumu orda yapmadın mı 😁ondan sordum. Ben de ilk doğumu Yüzyılda yapmıştım. Şimdi 2.ye hamileyim 28.haftadayız. Ama yoğunluktan verim alamıyorum ondan Medarı düşündüm de🤭

Ben cihangir beye gidiyorum. Çok gönlü bol anlayışlı bir insan. Diğer hastanelere gore uygunda. Ama yuzyildaki akin ve ceyhun beyi de cok oneriyolar

Ruzgar_1405 kesinlikle canim.
        Tek kisilik odaydi banyo yaptim rahat rahat .
        Zorunlu sezaryan oldum ben ilk sutum gelmedi hemsireye dedim mama vericem. Bana saat basi sicak su getirdi mama icin.
        Hastaneden ciktik 4 gun sonra sarilik icin yattik 1 gece bana bakan butun bebek hemsirelere gelip oglumla ilgilendi ben bol bol dinlendim. İlgi konusunda superdi gercekden ozel hastane oldugunu cok bellii 👍👍

morsunbul95 Maşallah canım ne güzel 😍😍😍 insan cidden ilgi bekliyor o süreçte doğum kısmı zaten hiç unutulmuyor. Ben çok korkmuştum ilk doğumda zorlandım o yüzden 😪 inşallah 2.daha kolay olur😁ben yüzyıl da yapmıştım ilkini bizim hemşireler de ilgiliydi sağolsunlar. Bunda da artık ya yine Yüzyıl ya Medar olucak😊 bizde de 5 fotoğraf ücretsizdi ama sadece bebeği çekiyolar onlar da koca koca çıkmış😁 oda süsleme fln nasıl Medar da basit bişey mi ekstra hazırlık gerekir mi acaba. Yüzyıl da bi küvez süsleniyor dediler bi de kapı süsü veriyorlardı o yüzden bem kendim hazırlamıştım hepsini.

Ruzgar_1405 kapinin yanina hayvan figürlü karı n koymuslar altina hosgeldin bebegim yaziyordu ama cook tatliydi dogum kati oldugundan her odanin kapisinda vardi 😂

Kapıyı mavi pempe veyaz tulle süsleyip ortasina kurdale koymuslardi. Birde hediye minik yastik ve gul kolanyasi verdiler.
            Dogumda birsuru cekmislerdi fotograf odada anne bebekle cekiyirlar ama bnn oglum yoğun bakımda alindi direk sadece dogunhane resmen o yuzden albulde 7 tane resim vardi

morsunbul95 Çok iyiymiş ameliyathanede çekmiyorlardı bizim. Tek poz 150 tl demişlerdi olursa ameliyathanede. Benim doğum da gece olunca öyle bi şansım olmadı sadece mesai saati içinde olursa çekiyorlardı. 5 poz bebeği çektiler sadece odada.

Ruzgar_1405 o kotuymus ya.
                Ben sanci cektigimde deli gibi agliyirdum bitane ebe gelip kizim niye agliyorsun bak resim cekilecekseniz boyle olmaz dedi.
                Bende saniyirum ki biz esimle tel kendi kemdimize cekicez vs
                Sezaryan oldum narkozun etkisiyle hicbisey hatirlamiyirum resim vs cekilmis hatta ben uyuya kalmistim ameliyatda 😂😂 oda ya gelip albumu verince hem guldum hem uzuldum yuzum aglamakdan sismisti oyle resimleri var 🙈🙈

morsunbul95 Ay çok güzel ya 😍🤭 ben hastaneye sancımı çekip gitmiştim gittiğimde 8-9 cm açıklığım vardı. Sancı çekerken değil de ıkınma esnasında baya bağırdım zorlandım🤦‍♀️yaşlı bi ebe vardı o biraz cazgırdı bana diyo senin hakkın sezeryandı. Karnıma bastıra bastıra aldılar en son. Eben de iyiymiş bak moral vermiş 😍