feamtrmea sen bilirsin tabi haklısın o konuda kendini nasıl rahat hissediyorsan 🤗

Aysun_Tugra pandemiden sonra ortalık pis değil sadece hafta içi fazla kalabalık hafta sonu randevusuna gitmiştim ozaman sakin oluyor merkez hastanesi

Anne41 gebze medar hastanesi. Fatih dev hemen karsisinda.
    Dr mine hanim 30 haftada gitmeye basladim o kadar ilgiliki dogumda cok menundun.
    Ucretsiz dogum cekimi yapılıyor album veriliyir. Odanizi susluyirlar. Hemşireler cok ilgili 2 gun kaldim dr gun içerisinde 5-6 defa kontrol etti bni. Ziyaretci yasagi yok gece sadcee 1 kisi kaliyor ama degisimli kalabiliyor.
    1 hafta sonra siz ve bebeginizin ucretsiz kontrolu var
    40 cikinca muayene gittigimde spirali sordum 5 dk takiliyor 250 tl fiyati dedi.

Sezaryan yada normal 2500 tl ucreti

Anne41 Aynen az kaldı artık yalancı sancılar başladı ama minik prensimiz inatçılık yapıyor sağlıkla gelsin bebislerimiz🤗

morsunbul95 detaylı açıklaman için teşekkür ederim 😊 Medar hastanesi olabilir mine hanımı doktorlar takviminden de inceledim güzel yorumları var olmazsa 1 ay sonra onu denerim zaten kaybedecek ne olabilir ki 🤗

morsunbul95 Güzelmiş canım doğumu ne zaman yaptın fiyatlar güncel mi☺️ bebeğin işitme testi, kalça ultrasonu, göz muayenesi fln da var mı içerisinde yüzyılda onlar da oluyor da 😊

Ruzgar_1405 temmuzda yaptim.
          İsitme testi ucretsiz ei hatta oglum cok agladi 3 kere yaptirmak zorunda kaldik ama ucret alinmadi.
          Kalca ultrasonu 1 aylik olunca yapılıyor.

Medical Park gebzede mehmet emin diye cok iyi bir cocuk dr var herkes cok mennun 1 aylik iken ona gittik.
          İlk.muayene goz muayenesi ve kalca muayenesine baktik. C.tesi gunu 2 aylik oldu kontrole oraya gidiyorum.

Yuzyilda ki cocuk dr pek hosuma gitti o yuzden Medical Park gidiyorum.

Ama yuzyulda dogum kesinlikle yapilir bana bebek gibi baktilar 🤭🤭

morsunbul95 Medar ı söylemişsin canım doğumu orda yapmadın mı 😁ondan sordum. Ben de ilk doğumu Yüzyılda yapmıştım. Şimdi 2.ye hamileyim 28.haftadayız. Ama yoğunluktan verim alamıyorum ondan Medarı düşündüm de🤭