feamtrmea ben bebeklerin her şeyini hatta oğlumun ihtiyaçlarını bile hep internetten alıyorum. İnsanlar bilinçsiz çünkü kimde ne olduğu belli değil ki.

Sumeyyeture en son Cihangir beye gittim yani çok beğenmedim ama hiç bir doktor içime sinmezse devam edebilirim şuan kararsızım onuniçin Allah hayırlısıyla bebekleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😍

Anne41 bende oraya gittim bi kere ama sabit bi doktordan randevu bulabiliyo musunuz her gittiğinizde mesela ?

feamtrmea devlette ki kadın doğumcular doğuma girmiyor zaten ebeler yaptırıyor . Çatı muayenesi vs ebeler yapıyor. yani bide doktor sonuçta ilk zamanlsr eşim de kadın doktor olsun diye çok baskı yapıyordu zamanla onu da ikna ettim Allah her zaman hayırlısını versin öyle dua et kadın erkek dk farketmez yoksa .

Aysun_Tugra evet ya onu bende fark ettim yaa ben devlete murat beye gidiyorum onun muayene süresi bile daha uzun yani girip çıkmam 5dk bile sürmedi .

Anne41 yaa bende öyle düşündüm ama muayeneye gittiğimde ya çatı muayenesi yapcak olırsa son haftalarda çok utanırım diye bayan bulmaya çalıştım 🤔

Anne41 merkez hastanesi de hâlâ öyle mi bilemiyorum ama çok kirliydi yerler de Pamuklar uçuşuyordu ben bir kere gittim bir daha gitmedim

feamtrmea sen bilirsin tabi haklısın o konuda kendini nasıl rahat hissediyorsan 🤗

Aysun_Tugra pandemiden sonra ortalık pis değil sadece hafta içi fazla kalabalık hafta sonu randevusuna gitmiştim ozaman sakin oluyor merkez hastanesi