Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah ♥️
D🤦o🤦Ğ🤦u🤦R🤦a🤦M🤦ı🤦Y🤦o🤦R🤦u🤦MMM
Minikus58 aşırı ağrılarım olmuyo ama 2 gündür mide bulantım var çözemedim doktlrumu arayıp sorucam bugün onun dışında normal derecede bel kasık ağrım oluyo bazen kramp gibi bacağıma bişey oluyo
Ecem2364_ 39+1 deyiz 2 cm acilmam vardi suan bel agriim cok fazla doktor kontrolum var insAllah bugub bebegimi sag salim kucagima alirim 🙏
civcivimmm ayni ďurum bnde de iki gundr mide bulantm var bel agrimin yaninda bacaklarima inen uyusma da oluyo
Gamzee2106 az önce doktorumla mesajlaştım bebeğin hareketleri iyiyse ağrın yoksa mide bulantısı önemli bi durum değil dedi canım aklında bulunsun. Niye oluyo bilmiyorum ama bende merak ediyorum 🤷♀️
civcivimmm tamm canim
Gamzee2106 amin inşallah canım Allah kolaylık versin
Yaseminsefa ya bende aynı durumdayım allah hepimizin yardımcısı olsun bi kurtulalim
39+0. Geçen hafta geldim bi parmak açıklığım vardı,şimdi yine hastanedeyim nstye aldılar önce yok,sancı mancı yok deliricem ağlıycam artık allahını seven beni doğurtsun diye
Busez663 Allah çabucak doğurmayi nasip etsin inşallah rabbim yardımcınız olsun
Ah kızlar bugün de bişey yok hala ne bı sancı ne su ne nişan hiç bı belirti 🤦
Bizim de 39+3. Ama gelen giden yok 😢 3. gebeliğim erken olur dedim ama herhalde en geçi bu doğacak 🤦🏻♀️
gamzebayton 38+5 ten bildiriyorum. ben de fazla yaşamaya başladım hatta sabah 12 13 dk bir karnımda sertleşti üç kez art arda. Sonrasında gene duzensız saatlerde sertleşiyor yerleri daraldı diye sanırım geceleride çatı kemik ağrısı ve vajinaya doğru aşırı batmalar yaşamaya başladım nst de sancı yok tabii. Bir haftadır hurma yiyorum. Dunden beri de Tarçınlı suya başladım bakalım beklıyoruz dört gözle. 😵😅
gamzebayton bnde 38+4 um serglesme ve vajina ağrısı var ama ne açılma var ne kanala inme var 😄
Princessmother bnm doktor hurma açılma yapmaz çok yersen kilo yapar dedi hurma belki rahim ağzını yumuşatır ama çok yeme kilo yapar açılmaya etkisi yok dedi yürüyüş yap en etkili o olur dedi
EceMina bende sizinle
Aynı görüşte yim