• Doğum
  • D🤦o🤦Ğ🤦u🤦R🤦a🤦M🤦ı🤦Y🤦o🤦R🤦u🤦MMM

Bizim de 39+3. Ama gelen giden yok 😢 3. gebeliğim erken olur dedim ama herhalde en geçi bu doğacak 🤦🏻‍♀️

gamzebayton 38+5 ten bildiriyorum. ben de fazla yaşamaya başladım hatta sabah 12 13 dk bir karnımda sertleşti üç kez art arda. Sonrasında gene duzensız saatlerde sertleşiyor yerleri daraldı diye sanırım geceleride çatı kemik ağrısı ve vajinaya doğru aşırı batmalar yaşamaya başladım nst de sancı yok tabii. Bir haftadır hurma yiyorum. Dunden beri de Tarçınlı suya başladım bakalım beklıyoruz dört gözle. 😵😅

Princessmother bnm doktor hurma açılma yapmaz çok yersen kilo yapar dedi hurma belki rahim ağzını yumuşatır ama çok yeme kilo yapar açılmaya etkisi yok dedi yürüyüş yap en etkili o olur dedi

Princessmother bana ada çayı verdi doktor ondan sonra başladı ağrılar adet olucak gibi oluyorum belim iki gündür çok ağrıyor. Ve sanki regl olcak gibi gergin ve sinirlym😂 yarın kontrolde bakalım açılma devam etti mi bende çok merak ediyorum çünkü iki gündür regl ağrısı yaşıyorum

Bizde 39+0 olduk bizdede tık yok kanalada girmemiş Allahım zaman gecmiyo sinir bozucu 😒😒

Asl90 az önce nişanım geldi acaba doğurur muyum ki 🤷🏼‍♀️ Karnımın ağrısına uyandım çişe gittim nişanım geldi şuan bi şey tok ama 20 dk oldu heyecan yaptım uyuyamıyorum 05.21 den bildiriyorum mayday mayday 😅😅 El birliğiyle dua edip toptan doğuralım 😁

Silactk benimde dünden beri nişanım geliyo sanırım emin de olamadım ama sümüksü lekelenme gibi ama çok fazla da değil nişan mıdır acaba🤔