• Doğum
  • D🤦o🤦Ğ🤦u🤦R🤦a🤦M🤦ı🤦Y🤦o🤦R🤦u🤦MMM

Ecem2364_ ahhaha ayni ben 39+1 den selam 😁 bir umitsiz vaakada ben tatlim kesdim umidi beklioz bakalim🤪

Ecem2364_ 39+4 eylüle kalmasalar bari 😄gerçi eylül 1 güzel bi tarih ama ben daha fazla beklemek istemiyorum gelsin oğlumm sağlıkla ❤️ ve nerde kim varsa bekleyen sağlıkla kavuşsun yavrusunaa 🙏

ESHB maşaAlllahh 😁 ne zamana kadar bekletiliyor ne zaman başlatılır acaba Doğum 🙄 bende 39 + 4

• ESHB bunu yanıtladı.
    • ESHB bunu beğendi.

Bebek de sertleşme hareketler de azlık hissediyor musunuz sizde yerleri daraldıkları için 🤷‍♀️

40+1 den merhaba 😂 dün nişanım geldi ama hala sancı yok bekliyorum heyecan ve korku karışımı bi duyguyla

Asl90 hayırlısı bakalım sancınız suyunuz ne zaman gelecek bizi de bilgilendirin ☺️ Ağrılarınız var mı

Minikus58 valla canım bana geçen hafta suni sancı ile başlatalım dediler ben istemedim. Pazartesine kadar kendiliğinden gelmezse mecbur suni sancı ile başlatacağım

Minikus58 ağrımda yok sadece bebek aşağı indi hissediyorum. Yarın kontrol var bakalım belki sancı vardır