• Sağlık
  • Bitmek bilmeyen enfeksiyonum var ama ilaç verilmyor

Duygu4444 Çok şükür beş yaşına girdiler. Allah yüzümüze güldü. Ama aynı durumda olup engel kalan ya da yaşamayan birçok çocuk var.
İkinci hamileliginde yine yenilendi enfeksiyon ve kullandı ilaç.
Şimdi benimde var antibiyotik bile kullandım.
İleri düzeyde değildir belki o yüzden vermemiştir bilemiyorum ama toz geçirmediyse başka bir şey vermesi gerekir diye düşünüyorum bilmiyorum

Duygu4444 Evet yaptı kültür. Hayır ileri duzeyde değildi. İlk enfeksiyon çıktı toz verdi onunla geçti. Bir hafta sonra yeniledi. Antibiyotik kullandım sonra tekrar tahlil yaptırdım yine vardı biraz. Yarın tekrar tahlil yapılıp Perşembe kontrolde göstereceğim bakalım ne diyecek doktor

Bir_zerre inşallah tekrarı olmaz yaşayan çok iyi anlar o durumu. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥰

Duygu4444 Amiinn insallah 🤍🤍 Sağlıkla kavuşup, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah 🌿

Duygu4444 Geçmiş olsun, dut kürü yapabilirsiniz. 3 kaşık kuru dut 1,5 bardak suda kaynatın demlensin yarısını sabah yarısını akşam için. Vücuttaki iltihabı yok ediyor. Şekeri olanlar yapmasın ama

Duygu4444 aynı dertt bendede varmı sarmısakla çözdüm şükür iyim ben🙋‍♀️

Serraveannesi sarımsak kanı sulandırır ve kan damarlarını genişletir, tansiyon ilaçlarının yaptığını yapar yani. Yüksek tansiyonu dengeler evet ama düşük tansiyonu yükselteceğini çok zannetmiyorum 🌿 gebelikte iki kat dikkatli olunması gerekiyor bir de. Bitkisel ve doğal olması ilaç etkisi olan besinlerin miktarına dikkat etmeden kullanılabileceğini göstermiyor maalesef

Duygu4444 günde 3 litre su ve bir avuç yaban mersini yiyin bütün bakterileri atıyor migroslarda satılıyor yaban mersini

Hanımlar bu enfeksiyon dediğiniz idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa vajinal enfeksiyon mu akıntı vesaire oluyor hani. Buradaki bazı önerilere bakıyorum da benim de enfeksiyonum var ama ağrı vesaire olmuyor.

Duygu4444 aynı sorun bende de vardı ama bende tek dozluk suya karıştırılan bir ilaç vermişlerdi birde belirli bir haftayı doldurman gerekiyor sonrasında antibiyotik tedavisi uyguluyorlar lakin bende antibiyotik tedaviside işe yaramadı 6.5 aydır yaşıyorum doğuma kadar sürer diyor herkeste şükür o şiddetli kramplarım yok. Kaç haftalık hamilesiniz ? Tek kullanımlık ilaç dahi vermediler mi