Bir_zerre Duygu4444 Evet yaptı kültür. Hayır ileri duzeyde değildi. İlk enfeksiyon çıktı toz verdi onunla geçti. Bir hafta sonra yeniledi. Antibiyotik kullandım sonra tekrar tahlil yaptırdım yine vardı biraz. Yarın tekrar tahlil yapılıp Perşembe kontrolde göstereceğim bakalım ne diyecek doktor
Duygu4444 Bir_zerre inşallah tekrarı olmaz yaşayan çok iyi anlar o durumu. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥰
Balyanakmom Bir_zerre hangi doktora gidiyorsunuz kadın doğum mu üroloji mi benimde baktırmam gerekiyor doktoruma mı gitmeliyim ürolojiye mi bilemedim
Pamukreceli Duygu4444 Geçmiş olsun, dut kürü yapabilirsiniz. 3 kaşık kuru dut 1,5 bardak suda kaynatın demlensin yarısını sabah yarısını akşam için. Vücuttaki iltihabı yok ediyor. Şekeri olanlar yapmasın ama
Mommy2b Serraveannesi sarımsak kanı sulandırır ve kan damarlarını genişletir, tansiyon ilaçlarının yaptığını yapar yani. Yüksek tansiyonu dengeler evet ama düşük tansiyonu yükselteceğini çok zannetmiyorum 🌿 gebelikte iki kat dikkatli olunması gerekiyor bir de. Bitkisel ve doğal olması ilaç etkisi olan besinlerin miktarına dikkat etmeden kullanılabileceğini göstermiyor maalesef
kbr-altndl5 Duygu4444 günde 3 litre su ve bir avuç yaban mersini yiyin bütün bakterileri atıyor migroslarda satılıyor yaban mersini
Zeynep_cagdas Hanımlar bu enfeksiyon dediğiniz idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa vajinal enfeksiyon mu akıntı vesaire oluyor hani. Buradaki bazı önerilere bakıyorum da benim de enfeksiyonum var ama ağrı vesaire olmuyor.
-yeni35- Duygu4444 aynı sorun bende de vardı ama bende tek dozluk suya karıştırılan bir ilaç vermişlerdi birde belirli bir haftayı doldurman gerekiyor sonrasında antibiyotik tedavisi uyguluyorlar lakin bende antibiyotik tedaviside işe yaramadı 6.5 aydır yaşıyorum doğuma kadar sürer diyor herkeste şükür o şiddetli kramplarım yok. Kaç haftalık hamilesiniz ? Tek kullanımlık ilaç dahi vermediler mi
Duygu4444 -yeni35- 20+6 haftalık hamileyim monurol verdiler işe yaramadı tekrar tahlil yaptık az çıktı, kültürde üreme olmadı diye ilaç vermediler ama karnım çok ağrıyor bol su içiyorum inşallah en kısa sürede atlatırım
kbr-altndl5 Duygu4444 evet hiçbir sıkıntı yok zaten araştırırsanız birçok faydası var vitamin acısından gebelikte de birçok faydası var
-yeni35- Duygu4444 genelde monurol veriyorlar zaten bende de öyle olmuştu ama oran az diye antibiyotiğe gerek duymadılar sanırım havalar çok sıcak olabildiğince su tüket en iyi tedavi bu doktorum bana hep öyle diyordu biliyorum o ağrıları çok zor oluyor Allah yardımcın olsun geçmiş olsun canım
Naren1 Duygu4444 ne ilaçlar ne fitiller ne temizlik ayrı wc kullanmalar asla nemli bırakmamalar eşimle bırlikte dikkat etmeler başka yerde wc kullanmamak bol bol su yoğurt tüketmek ütüsüz çamaşır giymemek daha ne sayıyım bir iki hafta rahatım sonra hoppp başa 🙃 kesin çözümü olan varsa bende beklerim lütfen yazsın bilgilendirsin daha ne yapayım
Duygu4444 Naren1 bende aynı şeyleri yapıyorum tekrar başa sarıyor. Günde bir avuç yaban Mersin’i yemek iyi geliyormuş bide onu deneyeceğim
prensmusta Duygu4444 bende bi kere tek kullanımlık toz ilaç ve 1000lik Augmentin antibiyotik kullandım biraz azaldı ama tam bitmedi,limonlu su ,vişne ,vişne kompostosu,kiraz iyi geliyormuş,birde sirkeyi suyla karıştırarak genital bölge temizliği yapabilirsiniz