• Sağlık
  • Bitmek bilmeyen enfeksiyonum var ama ilaç verilmyor

Bitmek bilmeyen enfeksiyonum var çok ağrı yapıyor duramıyorum ama doktorum idrarda üreme olmadı diye ilaç vermedi. Nasıl atlatıcam bu ağrı nasıl geçicek? İlaç vermesi gerekmiyor muydu lütfen bilgisi olanlar yazsın

Duygu4444 ya aynı problemi bende yaşıyorum 2 gün önce doğuruyorum sandım sancıdan ağrıdan yine enfeksiyon çıktı bir türlü kurtulamıyorum ya kusma yapıyor ya ishal ya şiddetli derecede karnımda yanma

Duygu4444 sarımsak yutun günde 3 tane. 1 baş sarımsağı geceden suyun içine soyup atın ve sabah içmeye başlayın gün boyu Allah ın izniyle şifa buldum ben🌺

Bol bol su için ve şekerli şeyler tüketmeyin yoğurt tüketin

Duygu4444 benimde aynı seninki gibiydi doktor fitil ve krem verdi kullandım 4 günde geçti şuan iyiyim bi problem yok

Duygu4444 Bu çok hassas bir konu lütfen başka doktora da görünün. Hamilelikte enfeksiyon çok riskli tahmin edersinizki. Şuan ilac kullanmıyor oluşunuz bebeğe zarar verebilir ileride. Hatta erken dogumada neden olabilir.

Kardeşim ikizlerini 6 aylıkken doğurdu sırf doktoru ilaca gerek yok su iç bol bol geçer dedi diye …

İlaç verilirken kâr zarar ilişkisine bakılması lazım. Enfeksiyon ilerlediğinde keseyi delip suyunuz gelse doğum başlasa ne olacak nasıl böyle davranır dokttor aklım almıyor

Bir_zerre kesinlikle bende aynı düşüncedeyim hem özele gittim hem devlete gittim ikiside vermedi. Tek kullanımlık monurol şase içtim fayda etmedi. İkizlerin durumu nasıl oldu peki

Duygu4444 hayır canım Doğum yaklaştığı için böyle olması normal dedi bana rahmimi incelediktn sonra krem ve fitil verdi direk . 40+2 haftamdayım bu arada

Kızlar elma sirkesi hakiki onu su ile karıstırın elma sirkesi miktarı az olsun o su ile aferdersiniz taharetlenmenizi yapın araştırın heryerde bi sıkıntı olmasın bol su için her lavaboya çıktıktan sonra su için bide allah şifa versin 🙏🏻