Melekanne2606 düşük tehdidi olabilir ilacı kesinlikle aksatmayın 🙏❤️
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
goksu01esen merhaba kan ilacı kullanıyor musunuz ferrum kullanabilirsiniz bu düzene sokucaktır kan değerlerinizi🙏😊
Yelizmsl merhaba ☺️ 17 gün önce doğum yaptım 6,7 tane dikişim olmasi lazım ve 40ım dolunca hastaneye kontrole gidicem alttan muayne edilmek zorunda mı çok korkuyorum bu birinci sorum.
2.sorum ise bu dikişler ne zamana düşer yada düştü mü bilmiyorum ki rahime bakınca sarı ipin ucunu görüyorum ama tam anlayamadım ❤️
Hilal_Emre Hamilelikte olablir ama ilaç kullanımını doktorunuza sormadan yapmayın 🙏
Gebelikte bazi doktorlar prozac anksiyeye ilaci klanabilirsin bazilari kullanamazsin dior bende birakmak istemiorum tercih sizin kullanin dediler sikinti olur mu kullananlarda bi problem olmus mu hic bebeklerinde
AtesAlininAnnesi dışarıdaki dikişler doktor alır içerideki dikişler zaten kendiliğinden düşer merak etmeyin 🙏😊
Yelizmsl ben sordum dikis atıldığı esnada ama dikişler curucek kendiliğinden düşer dedi ☺️
Yelizmsl benim sorumada cevap verin aklim takildi lutfen😔
AtesAlininAnnesi Aynen öyle idrar asit olduğundan ipler yanar ve çürür 😊
Yelizmsl tesekkur ederim❤
Yelizmsl zamanla düşer o zaman iç ve dış dikişler değil mi ❤️😍
Merhaba ☺️Normal doğumda kesik ya da yırtık olmaması için ne önerirsiniz bir diğer soruda 7hafta+4 oldum yüz üstü uyuyorum sabah uyandığımda karnımda ağrıyor ve acı oluyor sebebi ne olabilir ☺️
Yelizmsl merhaba iyi akşamlar 37+3 günlük serklajlı gebeyim bebeğimin suyu fazlaymış nelere dikkat etmem lazm doktorum 38 i görelim ddi bebeğim foğum pozisyonunu almş ama alttan muayenede rahmin dar dedi normal dopuma engel mi bayramın 4. Günü gel nöbetçiyim dedi ama n için çağrdı soramadm doğum için olabilir mi uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim 💞🤗