• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Mstpnr Bebeğe herhangi bir zararı olmaz erken doğum olmadığı sürece 🙏

Glsm-63 suni sancı dan korkmanıza gerek yok sadece doğumu hızlandırmak için veriliyor 🙏😊

Merhaba ☺️Normal doğumda kesik ya da yırtık olmaması için ne önerirsiniz bir diğer soruda 7hafta+4 oldum yüz üstü uyuyorum sabah uyandığımda karnımda ağrıyor ve acı oluyor sebebi ne olabilir ☺️

Yelizmsl merhaba iyi akşamlar 37+3 günlük serklajlı gebeyim bebeğimin suyu fazlaymış nelere dikkat etmem lazm doktorum 38 i görelim ddi bebeğim foğum pozisyonunu almş ama alttan muayenede rahmin dar dedi normal dopuma engel mi bayramın 4. Günü gel nöbetçiyim dedi ama n için çağrdı soramadm doğum için olabilir mi uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim 💞🤗

Leylasultn Bu tip akıntılar olabilir fakat söylemeniz gerek doktorunuz da size fitil vericektir bu fitil de akıntınızı durdurur lütfen doktorunuza bildirin 🙏

Yelizmsl çok şükür öyle bir riskimiz yok en başından beri herşey normal ama biz korkuyoruz bir zarar vericez çocuğa diye

Raziye42 Doğum için çağırmış olabilir rahimin dar isede bebek normal doğum pozisyonu aldığı için kesi atılabilir daha rahat ve acı olmaması için bu kesiyi de hissetmezsin zaten anestezi uygulanıyor 🙏😊

Melikeceren 36. Haftadan itibaren düzenli yürüyüş ve hamile egzersizleri yapabilirsiniz yüz üstü yatmamanızı tavsiye ederim bebek yerleşim aşamasında ve küçük olduğu için sol tarafınıza yatın bu bebek için daha iyi olur 🙏

Yelizmsl şu anlamda korkuyorum suni sancıyı çekip sonra sezaryana cevirmelerinden korkuyorum

Yelizmsl kısmetse bu çarşamba doğumum var sezeryan herkes bir kahve diyor etrafımda normal klasik neskafe mi öneriliyor arkadaşıma hemşiresi önermiş bir de ameliyattan sonra süreç zor mu geçiyor ayağa kalkması

Benim sorumuda cevaplarsaniz cok sevinirm

Mervelsmet doktorunuzun tavsiyesini dinleyin alttan muayene olsun hem sizin içiniz rahatlasın hemde doktorunuzun alttan muayene bittikten sonra istirahat edin ve ilaçlarınızı aksatmadan kullanın ağır iş yapmayın dinlemek iyi gelir bir süreliğine de olsa ❤️🙏