• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl devletmi özel mi doğum için hangisini önerirsiniz birde İstanbul bağcılar araştırma da doğum bilginiz var mı

Zeynep14 illaki 1 cm açılman olur hızlanması için suni verirler 🙏

Yelizmsl belden uyuşturmayı tercih ettim doktorum bana bıraktı senin tercihin dedi bir sıkıntın görünmüyor dedi

Duygu99 nasıl bir doğum yapacağınızı söylemek erken olabilir ama tahmini doğum tarihini söyler zaten bütün bebekler tam zamanında dünyaya gelmiyor 🥰🙏

Elagkhn en iyisi kendi sancımızla doğum yapmak en sağlıklısı bu 🙏🥰

Gkhneminesn düzenli gelmesine bakın 5 dakika 1 geliyorsa ve 5 dakikanın da altına iniyorsa hastaneye gidin 🙏😊

Yelizmsl merhaba 40+1 olduk fakat bebeğimin gelmeye niyeti yok baş aşağıya ve çok hareketli sanki aşağıda oynuyor resmen hissediyorum sence yola mı girmeye uğraşıyor? Bir diğer sorun squat merdiven in çık herşeyi yaptım ama Bi gelişme yok önerebileceğin başka bişey var mı?

Yelizmsl merhaba 24+3 ol dum 2 gündür ayaklarım ve ellerim çok şişti ayaklarımı yukarı kaldırıp yatınca şiş iniyor gebelik zehirlenmesi olabilirmi tansiyonum çıksa baş ağrısı olurdu diye düşünüyorum çarşamba günü kontrolüm var o günü beklemeli miyim

Yelizmsl öncelikle teşekkür ederim zaman ve emeğiniz için, cevaplarınız için. 33 hafta içindeyim ve bebeğim makat gelişi. Çok endişeliyim.. bebeğim döner mi.. dönmesi için ne yapmalıyım..

Yelizmsl ilk dogumdan kesim var canım yine olur mu yoksa olmaz mı onu merak ettim bi de hurmaya acılma hareketlerine kacıncı haftadan sonra baslamalıyız acaba bu arada post icin tesekkurler 🌼🌼

Yelizmsl merhaba benim denize girdigimin ertesi günü akıntım geldi ilk defa ama siyah sadece iki kez geldi parçalı 24.haftamdaym normal mi acaba kontrolüme 20 gün var ama korkuyorumda sorun mu diye

Yelizmsl Merhaba! Bu benm ikinci gebelim dger bebegm 18 aylik ve suan biz 33 haftaligiz ilk gebelim sezaryanla olmustum acaba ikinci gebelikken kac haftalikda sezaryan oluyoruz