• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

iki_tosbik_annesi canım her sezaryen de takılıyor ama sen yinede istemediğini dile getirebilirsin diğer soruna cevabımda eğer bir sorun varsa vajinal muayene yapılıyor yoksa karın muayene ediliyor genelde karına bastırma olayı nor al doğumda oluyor anneye yardım maksatlı birde taşikardi hastasısın genel veya spinal olacağına doktorun karar verir taşikardi hastası olduğunu doktoruna bildir ama lütfen sağlık önemli sonuçta Hakkımda varsa helal olsun sonuna kadar umarım yardımcı olmuşumdur 😊❤️

Yelizmsl merhabalar ben doğum yaptım ama kafama takılan bazı sorular var. Ben 33 haftadan 37 haftaya kadar 100 ü geçen sancılar çektim 2 gün hastanede serum ve nidi card tedavisi ile azaldı fakat geçmedi ciğer geliştirici de oldu. 37 haftada 3 cm açılma ile doğuma alındım ama kendi dr izne ayrılmıştı zaatüre den dolayı başka bi dr doğumhaneye aldı direk tam pandeminin ilk zamanlarıydı 9 saat sancı sonrası kanala yamuk girmiş başı ve kalbi düştü. Bu durumda acil sezeryan oldum. Sorum şu, müdahale edilebilir miydi kanala düz girer miydi sonradan yada kalbi düzelebilir miydi doktor beni isteyerek mi sezeryana aldı? Birde suyum fazlaymış ebe suyumu patlatınca söyledi. 9 saate rağmen 4.5 cm de kalmıştı açılmam. Teşekkür ederim şimdiden.🌼

Yelizrojin başka doktora görün canım ne olur ne olmaz bebeğin suyu bebek için önemli ❤️🙏Doktorun ilgisiz 😑

Deletedmom417 valla bilmiyorum burdan sor çok mu özel istersen instagram hesabını ver ekliyim ordan sor çok özelse sorun 🙏❤️

Yelizmsl düzenli her gün oluyor nette baktım rahim çatısı ile ilgili birşeyler yaşıyordur

38+3 haftalik hamileyim. Beni gorenler karnin küçülmüs fln diyorlar bende dikkat ettim gercekten karnim onceki haftalara gore kuculmus bunun sebebi ne olabilir

MSg bebeğin hareketlerinden dolayı olablir hareketleri nasıl 😊🙏

• MSg bunu yanıtladı.
            • MSg bunu beğendi.

Yelizmsl Çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı bi post olmuş💗 son bi sorum daha olacak sezeryan sonrası göbek için ne yapmam lazım korse bende fayda etmedi😔