Yelizmsl ilk gebeligimde 3. 4. haftalarda sık sık idrara çıkardım adetime birgün var ve bu ay yumurtlamadan bir gün once ilişkiye girdik ve yumurtlama gününden bu yana ciddi anlamda kasık ağrım var birkac saat önce beyaz bir su geldi halen kasık ağrım var 3 gün önce normal bir test yaptım kocaman bir negatif gördüm sık idrarada çıkmıyorum ama bu ağrı o su neden o zaman hamile olabikir miyim
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
ikizlerin_annesi İdrar yolu enfeksiyonuna en güzel goğal çözüm bol vol su içmektir 😊❤️
MaviliMaviliMorCicek Bebek artık büyüdüğünden yeri daralıyor bu yüzden olablir 1 saate en az 8 hareket yeterli bebeğin en hareketli olduğu zaman gece sattleridir yani anne adayının uyuyacağı zaman eğer bebeğinin hareket etmesini istiyorsan 1 adet çikolata yada tatlı bişeyşer yiyip sol tarafına yatabilirsin vişne suyuda olablir 😊🙏❤️
Hazalkvl Seni çok iyi anlıyorum canım ama inan ki ona yapacak bir şey yok rahim gün geçtikçe büyüyor ve Göğüs kafesini sıkıştırdığı için oluyor sıcak bir duş iyi gelir 🙏😊 Kaburgandaki ağrı tamamen bebeğin içinde bulunduğu plesantadan kaynaklanıyor plesanta büyüdükçe genişliyor ve kaburganı yukarı doğru itiyor buda nefes almana bile engel olur bazen zorluk çekersin tez zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle 🙏❤️😊
elobariselo Benim girdiğim çoğu doğum olayında hiç öyle bir şeye denk gelmedim ama inş sana bir etkisi ve zorluğu olmaz ilk başta sorduğun soruya yanıt verecek olursamda bebeğin büyüdüğü için acı veriyor olablir bu gayet normal endişe etme ❤️🙏😊
Deletedmom100 Bol bol su içmeye ve doktor kontrollenizi yaptırın İnş aldırmanıza gerek kalmaz ben mucizelere inanırım sizde inanın bebeğinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız İnş 😊❤️❤️🙏
Yelizmsl 17 temmuzda dogum yaptim kizimin kakasi bugun daha sulu geldi bana normalmi bu
Yelizmsl teşekkürler bir de bugün regl ağrısı gibi ağrılar başladı normal mi 32+6
Kalsiyum magnezyum ne zmn kullanılmalı 31 haftalık olduk ve doktorum bisey solemedi
Yelizmsl yine ben😅😂 cevaplarsanız gerçekten çok mutlu olurum virüsten dolayı doktora gidemiyorum malesef bebeğimi emzirmeye başladığım günden beri aşırı derecede saçlarım döküldü bunun için ne yapmam lazm yada hangi takviye iyi gelir.folik asit kullanırken hiç dokulmuyodu🤔
Yelizmsl merhaba canım. 3 gün önce hastaneye yatırıldım. Doktor bebek aşağıda dedi nst’ye yatırıldım sancım çıktı. Serum verildi tekrar nstye bağlandım ve yine sancım çıktı başka bir hastaneye sevk edildim. Orada da 2 kere nst’ye bağladılar sancım devam edince yatışım yapıldı 31 haftalık hamileyim bebeğim 1700 gr. Nidicard isimli ilaca başlattılar sadece. Dün sancım ara 120yi gördü ve ben o kadar sancı hissetmiyordum genelde 70-80 arasıydı koluma serum takıldı o sırada tekrar nstye başlandı bu sırada 30-60 arası gidip geldi. Rahim ağzı kısalmam varmış 26mm olmuş şu anlık açıklığım yok. Uzun oldu kusura bakmayın ama durumum anlattığım kadarıyla nasıl? Sizce nelere dikkat etmem gerek, buradaki hastaneden hiç memnun değilim il dışında başıma geldi bu. Evime 1 saatlik uzaklıktayım. Buradan çıkmak ve çıkmamak arasında kararsızım…
Yelizmsl betam 30 çıktı daha yeni öğrendim dün çok şükür.fakat kimyasal veya dış gebelik olmasından korkuyorum bunu anlamanın bir yolu var mi