• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

nuuu hamile olduğunuzu en iyi kan vererek anlayabilirsiniz çoğu gebelik testlerinde yanılma payı olabiliyor çünkü ❤️😊

• nuuu bunu yanıtladı.

Nurdan41 Amin canım inş herkesi bir avazda kurtarsın ağrısız sancısız ❤️❤️😊

Yelizmsl 17 temmuzda dogum yaptim kizimin kakasi bugun daha sulu geldi bana normalmi bu

Kalsiyum magnezyum ne zmn kullanılmalı 31 haftalık olduk ve doktorum bisey solemedi

Yelizmsl peki sık idrara cıkmıyorum sadece kasık ağrısı ve akıntı bunlar şüphelenmek icin yeterli mi ?

Yelizmsl

Yelizmsl
    Geceleri çok kaşınıyorum sabahlara kadar uyutmuyor doktora gittim krem verdiler sadece oda fayda etmedi bir öneriniz varmı

Yelizmsl yine ben😅😂 cevaplarsanız gerçekten çok mutlu olurum virüsten dolayı doktora gidemiyorum malesef bebeğimi emzirmeye başladığım günden beri aşırı derecede saçlarım döküldü bunun için ne yapmam lazm yada hangi takviye iyi gelir.folik asit kullanırken hiç dokulmuyodu🤔

Yelizmsl merhaba bi sorum var bayramın 1. Günü ağrıyla hastaneye gittim nts de ağrım çktı serklajlydm dikişim alndı ama açlmam yoktu doğmhaneye alındm ama suni sancı verilmedi bunun sebebi nedir şuan açlmam 2-3 santim taburcu edldm

Yelizmsl 38+1 haftadayım bebek aşırı hareketli böyle olması normal mi doğumla alakası varmı acaba ayağını itikliyor sürekli

Yelizmsl amin inşallah canım şafak 29 çekiyoruz az kaldı iyice zaten de bu ağrılar beni öldürücek

Yelizmsl merhaba canım. 3 gün önce hastaneye yatırıldım. Doktor bebek aşağıda dedi nst’ye yatırıldım sancım çıktı. Serum verildi tekrar nstye bağlandım ve yine sancım çıktı başka bir hastaneye sevk edildim. Orada da 2 kere nst’ye bağladılar sancım devam edince yatışım yapıldı 31 haftalık hamileyim bebeğim 1700 gr. Nidicard isimli ilaca başlattılar sadece. Dün sancım ara 120yi gördü ve ben o kadar sancı hissetmiyordum genelde 70-80 arasıydı koluma serum takıldı o sırada tekrar nstye başlandı bu sırada 30-60 arası gidip geldi. Rahim ağzı kısalmam varmış 26mm olmuş şu anlık açıklığım yok. Uzun oldu kusura bakmayın ama durumum anlattığım kadarıyla nasıl? Sizce nelere dikkat etmem gerek, buradaki hastaneden hiç memnun değilim il dışında başıma geldi bu. Evime 1 saatlik uzaklıktayım. Buradan çıkmak ve çıkmamak arasında kararsızım…

Yelizmsl betam 30 çıktı daha yeni öğrendim dün çok şükür.fakat kimyasal veya dış gebelik olmasından korkuyorum bunu anlamanın bir yolu var mi

9 gün sonra

Yelizmsl 37+2 haftalık hamileyim bebegim bugün sadece 5 kere falan küçük küçük hareket etti daha iki gün önce doktora gittim herşey yolunda dedi endiselenmeli miyim sizce

Yelizmsl panik atak anksiyete hastasıyım doğumdan korkuyorum ama sezaryen olmak daha korkutuyor. Uyutulmak istemiyorum ama yarım uyusturma konusunda da beni korkuttular hem de panik ataksin ameliyat esnasında uyanik olman iyi olmaz dediler. Her gün kaygiyla yatiyorum. Benim gibi olan birine denk geldiniz mi bana ne tavsiye edersiniz?