aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl 17 temmuzda dogum yaptim kizimin kakasi bugun daha sulu geldi bana normalmi bu
Yelizmsl teşekkürler bir de bugün regl ağrısı gibi ağrılar başladı normal mi 32+6
Kalsiyum magnezyum ne zmn kullanılmalı 31 haftalık olduk ve doktorum bisey solemedi
Yelizmsl yine ben😅😂 cevaplarsanız gerçekten çok mutlu olurum virüsten dolayı doktora gidemiyorum malesef bebeğimi emzirmeye başladığım günden beri aşırı derecede saçlarım döküldü bunun için ne yapmam lazm yada hangi takviye iyi gelir.folik asit kullanırken hiç dokulmuyodu🤔
Yelizmsl merhaba canım. 3 gün önce hastaneye yatırıldım. Doktor bebek aşağıda dedi nst’ye yatırıldım sancım çıktı. Serum verildi tekrar nstye bağlandım ve yine sancım çıktı başka bir hastaneye sevk edildim. Orada da 2 kere nst’ye bağladılar sancım devam edince yatışım yapıldı 31 haftalık hamileyim bebeğim 1700 gr. Nidicard isimli ilaca başlattılar sadece. Dün sancım ara 120yi gördü ve ben o kadar sancı hissetmiyordum genelde 70-80 arasıydı koluma serum takıldı o sırada tekrar nstye başlandı bu sırada 30-60 arası gidip geldi. Rahim ağzı kısalmam varmış 26mm olmuş şu anlık açıklığım yok. Uzun oldu kusura bakmayın ama durumum anlattığım kadarıyla nasıl? Sizce nelere dikkat etmem gerek, buradaki hastaneden hiç memnun değilim il dışında başıma geldi bu. Evime 1 saatlik uzaklıktayım. Buradan çıkmak ve çıkmamak arasında kararsızım…
Yelizmsl betam 30 çıktı daha yeni öğrendim dün çok şükür.fakat kimyasal veya dış gebelik olmasından korkuyorum bunu anlamanın bir yolu var mi
Yelizmsl 37+2 haftalık hamileyim bebegim bugün sadece 5 kere falan küçük küçük hareket etti daha iki gün önce doktora gittim herşey yolunda dedi endiselenmeli miyim sizce
Eylem_andal123 Kusura bakmayın geç cevap verdim endişelenicek bir durum söz konusu değil artık kıpırdayacak yeri kalmadığından gayet normal 😊😊
Yelizmsl önemli değil teşekkür ederim 😍❤
Eylem_andal123 doğum yapmışsındır artık bebek nasıl kaç haftalık oldun yada doğum yapmadıysan ❤️🙏
Yelizmsl panik atak anksiyete hastasıyım doğumdan korkuyorum ama sezaryen olmak daha korkutuyor. Uyutulmak istemiyorum ama yarım uyusturma konusunda da beni korkuttular hem de panik ataksin ameliyat esnasında uyanik olman iyi olmaz dediler. Her gün kaygiyla yatiyorum. Benim gibi olan birine denk geldiniz mi bana ne tavsiye edersiniz?