• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl 37+2 haftalık hamileyim bebegim bugün sadece 5 kere falan küçük küçük hareket etti daha iki gün önce doktora gittim herşey yolunda dedi endiselenmeli miyim sizce

Yelizmsl panik atak anksiyete hastasıyım doğumdan korkuyorum ama sezaryen olmak daha korkutuyor. Uyutulmak istemiyorum ama yarım uyusturma konusunda da beni korkuttular hem de panik ataksin ameliyat esnasında uyanik olman iyi olmaz dediler. Her gün kaygiyla yatiyorum. Benim gibi olan birine denk geldiniz mi bana ne tavsiye edersiniz?

Yelizmsl merhaba ben tüp bebek 5. Gün embriyosu ile gebe kaldım şuan 4. Haftamdayim doktora kese görmek için gittim henüz çok erken birsey var ama emin değilim dedi kan verdim ve değerim 4000 çıktı bende endişe içindeyim..

Yelizmsl merhaba 5+2 hamileyim test yaptim pozitif cikti henuz doktora gitmedim ne zaman gitmeliyim biraz daha beklemelimiyim yoksa hemen gitmelimiyim ?

Yelizmsl 3 gündür belimden ayak parmaklarıma kadar kramp giriyor canım çok acıyor sizce neden olur doktoruma henüz ulaşamadım yarın tekrar arıycam cevap verirseniz çok sevinirim 😀🥰

Aysegul77 doktora gidin ilaçlarınızı başlatacaktır güzel doğumlar dilerim ❤️😊

Aysegul77 doktora gidin ilaçlarınızı başlatacaktır güzel doğumlar dilerim ❤️😊

Hiraaaaa Kombine spinal epidural anestezinin uygulanamayacağı durumlar var. Kan sulandırıcı olarak adlandırılan pıhtılaşmayı engelleyici ilaç kullanan hastalara, kanama bozukluğu olanlara, girişim bölgesinde enfeksiyon olanlara, bel fıtığı ya da başka bir nedenle bel operasyonu geçirmiş olan hastalara spinal epidural anestezi uygulanmaz.🙏❤️