Sdnr15 bende doğuramıyorum 40+5 günlük olduk ne sanci ne ağrı hiç bi şey bende 😀
EEylem_andal123
- 21 Kas 2020
- 31 May 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Doğuramıyorum tartışmasında
- Uygulamaya göre.... 🙈 tartışmasında
Sinem_06 hayır canım 😀
- Uygulamaya göre.... 🙈 tartışmasında
Sinem_06 Son 1 gün ne ağrı ne sancı ne de başka şey gelmeye niyeti yok😀😀
- 36+4 bebek hareketleri azlığı tartışmasında
Canannnnnnn anlıyorum canım benim ilk gebeliğim çok düşünüyorum stres yapıyorum kötü düşünme rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin❤
- 36+4 bebek hareketleri azlığı tartışmasında
Benimde o haftada hareketleri azalmıştı hatta yine öyle bebeğin yeri daraldığı için hareketleri azalırmış endişelenme ama içim rahat etsin diyorsan bi acile git canım
Yelizmsl evde klima var iş yerinde klima var onlarla vakit geçirmeye çalışıyorum 😀😀😀
Yelizmsl tamamdır canım kabul ettim😀
Yelizmsl bende eşimle ortak kullanıyorum sıkıntı yok benim için eeylem_aandall70
Yelizmsl geçmiyor günler valla😀
Yelizmsl yanlış anlamazsaniz instagraminiz var mı oradan eklemek istiyorum sizi😀
Yelizmsl yapmadım daha yaa😀 37+4 haftaligiz bi an önce gelsin diye bekliyorum 😀
Yelizmsl önemli değil teşekkür ederim 😍❤
Yelizmsl 37+2 haftalık hamileyim bebegim bugün sadece 5 kere falan küçük küçük hareket etti daha iki gün önce doktora gittim herşey yolunda dedi endiselenmeli miyim sizce
MaviliMaviliMorCicek bana 10 gün sonra tekrar gel dedi bir şey olsaydı söylerdi diye düşünüyorum kuzum
- Deniz meselesi tartışmasında
Cucu2015 teşekkür ederim 😀
Cucu2015 enfeksiyon kapma riski var mı peki
RuzgarsMommy ay ne güzel
Neslihankk Ya cidden mi
Yaseminakkoyunk Ya ben söyle düşünüyorum sakınan göze çöp batar diye söz var ya ben bunca zaman canım ne istediyse yedim yaptım o yüzden pek korkmuyorum😀😀
icegul yürüyüşü sürekli yapıyorum zaten bunu da bence bir kere deneyebilirim😀😀