• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

nel_sev cok saolun insallah benimde oyledir insan ister istemez korkuyor 😊

Zeynep1912 benimde yoktu doktor uygun görüyordu sıkıntı yok demişti ama girmez olaydık işte napalım yaşayacağımz varmış

_meltem inşallah canim🤗 sen sıkma canını zaten herşey olacağına varıyor nasipte neyse o oluyor 😊 Hayırlısıyla bebeğini kucağına sağlıkla almak nasip olsun🤲❤

@Yelizmsl cevabınızı bekliyorum müsait olduğunuz zaman bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem 😊

Kimyasal düşük yaptım 3 aydır hamile kalamıyorum ne yapmalıyım

Yelizmsl çoook teşekkür ederim , bugün çatı muayenesi oldum doktorum normal doğumu bekleyeceğimizi söyledi , çatı muayenesinden bikaç gün sonra doğumun gerçekleşeceğini söylüyorlar doğru mu sizce?

Yelizmsl merhaba ben 21 haftalikken normal kontrolde doktorum 2 parmagiyla alttan bakti ve rahim agzi kapali hersey yolunda felan dedi.. Boyle bakmasi normalmi?

edacomertt Canım bipolar ve astım hastası olduğundan normal doğum yapamaya bilirsin neden diye sorucam olursan ıkınmak için güçlü bir nefes alıp vermek olucak ve buda seni astım hastası olduğun için zorlar o yüzden sezaryen senin ve bebeğin için daha sağlıklı olucaktır güzel ve sağlıklı gebelik geçirmen dileğiyle… ❤️

drkgrss aynen öyle ama buna bebekte etki ediyor sen düzenli bir şekilde hamile egzersizleri yap doğumu tetikler hatta afedersin ama ilişkiye de girebilirsin rahim duvarın esnemiş ve yumumamış olur buda sana doğumda yardımcı olucaktır❤️🙏

annecikk_ canım herhangi bir leken olmadığı sürece kesinlikle alttan muayene yaptırma bu tip alttan muayeneler doğumu tetikleyebiliyor o yüzden ağrın ve herhangi ciddi kanama ve leken gelmediği sürece alttan muayene yaptırma ❤️🙏

BsraC bu belirtiler gebelik bekirtileridir beta hCG değerleriniz de gayet iyi 🙏❤️

Latifeunalsoydan kaç dakikada bir geliyor sancılarınız nişanınız falan geldimi önceden eğer çok artarsa hemen doktora gidin 🙏

Cerenkacamz Güzel düşünmek her zaman daha iyi olur bir anne ve bebek için bebeğinizle diyalog kurmayı deneyin ve her sabah temiz havayı içine çekebileceğiniz bir yere bağdaş kurup hamile yogası yapın bu sizi ve bebeği rahatlatacaktır ❤️🙏

Yelizmsl tesekkurler canim 💜aynen bende dedim ultrasondan bakiyodunuz hep diye doktor sert cikisti aslinda boyle bakilir ultrasondan bakilmaz alisin buna dogumuda burdan yapicaksiniz diyince ilk gebelik tabi ne biliyim..
            Bide izin vermedikleri icin cogu arkadasima kizmislar herseyi yaparken iyi buna gelincemi yok diyosunuz diye 🤦🏻‍♀️

Sureyyayaman benim hastanem allahtan yakın karsı caddemde cok şükür yarında kontrolüm var bakalım hakkımız da hayırlısı olsun 🌸🌸