Eylem_andal123 Canım bebeğinin artık son zamanları olduğu için içerse yeri daraldı o yüzden pek fazla aktif olmaz hareketleri en hareketli olduğu zamanlar gece saatleridir tatlı birşeyler ye ve sol tarafına yat kareler etmeye başlayacaktır 😊🙏
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
ElifffffffT Çok güzel aynen böyle devam ❤️sağlıklı gebelik geçirmeniz dileğiyle 🙏😊
Masal2408 teşekkürler 😊
Yelizmsl teşekkür ederim
Eylem_andal123 rica ederim ❤️
Sureyyayaman ama beniö doktorum bana ilk doğumum olduğu için sezeryan yapabiliriz dedi benimde 18 günüm var bugün nişanım geldi bebeğim olması gereken pozisyona girdimi bilmiyorum henüz kontrolüme gidicem 41haftanın başına kadar beklicem dönmezse mecbur sezeryanı kabul edıcem 🤦🏻♀️
Ya ben hiç yatamıyorum stres altındayım hep korkuyorum niye bilmiyorum … aşırı kötüyüm bu şekilde nasil doğum yapicam … ve daha 87 günüm var .. kendimi nasil rahatlata bilirim
sirdaass yani simdi doktorlar bu durumda kesin sezeryan yapiyor zaten. Arkadasim sancisini hissetmedi suyu geldi hastane cok uzakti ambulansta dogum yapti
Yelizmsl 37+4 deyim aralıklı sancılarım var çok korkuyorum 🥺
Yelizmsl merhabalar aranıza yeni katıldım. Benim ilk gebeliğim ve adetime iki gün kala kan testim 60 çıktı, 2 gün arayla 200 çıktı ve şimdide 3.sonucumu alıcam bugun bayramdan sonrada doktora inşallah. Sizce sonuçlarım nasıl.? Bide adet günüm başlarında 2-3 gün ağrım oldu şuan Göğüslerim şişliğinden başka bi belirtim yok neden olabilir.? Şimdiden teşekkürler ☺️
MinikTavsanim yaaa 🤦🏽♀️ Evet bende korkuyorum bir problemimiz olmadı çok şükür bu aya kadar ama ne olur ne olmaz
Yelizmsl teşekkür ederim 🥰🙏
Zeynep1912 benimde yoktu doktor uygun görüyordu sıkıntı yok demişti ama girmez olaydık işte napalım yaşayacağımz varmış
@Yelizmsl cevabınızı bekliyorum müsait olduğunuz zaman bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem 😊
Kimyasal düşük yaptım 3 aydır hamile kalamıyorum ne yapmalıyım