aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
edacomertt Canım bipolar ve astım hastası olduğundan normal doğum yapamaya bilirsin neden diye sorucam olursan ıkınmak için güçlü bir nefes alıp vermek olucak ve buda seni astım hastası olduğun için zorlar o yüzden sezaryen senin ve bebeğin için daha sağlıklı olucaktır güzel ve sağlıklı gebelik geçirmen dileğiyle… ❤️
Latifeunalsoydan kaç dakikada bir geliyor sancılarınız nişanınız falan geldimi önceden eğer çok artarsa hemen doktora gidin 🙏
Cerenkacamz Güzel düşünmek her zaman daha iyi olur bir anne ve bebek için bebeğinizle diyalog kurmayı deneyin ve her sabah temiz havayı içine çekebileceğiniz bir yere bağdaş kurup hamile yogası yapın bu sizi ve bebeği rahatlatacaktır ❤️🙏
Yelizmsl tesekkurler canim 💜aynen bende dedim ultrasondan bakiyodunuz hep diye doktor sert cikisti aslinda boyle bakilir ultrasondan bakilmaz alisin buna dogumuda burdan yapicaksiniz diyince ilk gebelik tabi ne biliyim..
Bide izin vermedikleri icin cogu arkadasima kizmislar herseyi yaparken iyi buna gelincemi yok diyosunuz diye 🤦🏻♀️
Sureyyayaman benim hastanem allahtan yakın karsı caddemde cok şükür yarında kontrolüm var bakalım hakkımız da hayırlısı olsun 🌸🌸
Yelizmsl çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için şuan doktorum normal doğum veya sezeryan konusunda bişey demiyor ne olacak bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun 🥰❤️🤲
annecikk_ sen doktorunu dinleme canım bende hamileyim ve benim doktorum da çatı muayenesi yapmak istiyor ama yapmıyor ben doğum esnasında çatı muayenesi yapıyorum diyor ❤️😊o yüzden herhangi riskli akıntın ve kanaman olmadığı sürece yaptırma istemiyorum diyebilirsin bu senin hakkın eğer doktorun yine sert çıkarsa değiştir senin bebeğinin sağlığı herşey den daha önemli erken doğum yapıp ya bebeğinin küvezde kalmasından iyidir 🙏😊
edacomertt En hayırlısı neyse o olsun herkes için sağlıklı doğumlar dilerim İnş en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız ❤️❤️
Yelizmsl amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰
Merhaba benim şöyle bir sorum olacak 32. Haftadayım bazen karnımın tek tarafliında sertlik bazen de karnımın tamamında kasılmam oluyor.ve genel olarakta sanki karnım kasılma toplanma olmasa normalde bile daha sert. Bu durumlar normal değil mi
Yelizmsl bel fıtığı normal doğum yapmaya engel midir ya da riski var mıdır
Merhaba bende bugün gebe olduğumu ögrendim yarın için tatil planımız vardı 3-4 saatlik bir yola gideceğiz sıkıntı olur mu çok tedirginim bu kadar yeniyken denize havuza girmek risklimidir?
Başka bir sorum daha olacak benim miğrenim var şiddetli baş ağrısı yaşıyorum ara sıra öyle bir ağrıyla karşılaştığımda ne yapmalıyım ilaç içmek gerçekten çok tehlikeli mi😔
Yelizmsl
Meraba cnm ben 1 ay önce sezeryan doğum yaptm spora başlasam dikişlerime herhangi bi sıkıntı olur mu??bide dikiş izlerin kaybolması tamamen olamaz zaten da😂😂😂çok hafif kalacak şekilde krem falan var mı???