aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
34 haftadayım dr. Bebek ters duruyor şimdiden sezeryan girişi yapalım hazırlıklı olalım ama %80 döner dedi sizce döner mi
Berilce23 korkma canım ben 3 cocugumuda 40 hafta 6 günlükken doğurdum bende normal doğumda ısrarcı oldum iyikide olmuşum☺ normal doğumu hem senin için hemde bebeğin için tavsiye ederim 🤗 ama sen yinede doktorları dinle eğer Allah korusun senin ve bebeğin tehlike arz ediyorsa mecburen doktorlar ne diyorsa öyle yapmalısın
- Düzenlendi
Yelizmsl ne kadar tatlısınız.. şimdiden sağolun ☺️
sezaryen doğum yapanlar ikinci Ameliyatta daha çok zorlanıyor mu?
Doğum göbeği gerçekten organların düzgün yerleşmemesi yüzünden mi oluyor korseyi ne kadar süre takmak gerekiyoR
_meltem benim 3.bebegimde ters dönme degilde bebeğin eşi rahim ağzını komple kapatmıştı bütün doktorlar hep sezeryan gözüyle bakti 4. Aydan 9.aya kadar bebeğin eşi rahimin üzerindeydi doğuma son 2 hfta kala bebeğin esi düzeldi ve çok şükür normal dogum oldu🤗 herşey nasip inşllah senin bebeğinde düzelir🤲☺
Hcg değerim 768 Cıktı kese değer kaç olunca gözükür acaba Progestron testim 7.67 cıktı düşük mu sizce değer
zeynepcelikss anladım teşekkürler 😊
Siyah dışkı normalmi acaba 17 haftalık gebeyim bir haftadır bu şekilde
Yelizmsl Merhaba ben epidural ile sezeryan oldum. 4 ay oldu. Bir haftadır inanılmaz bir baş ağrısı var. Bel ağrısı zaten var. Birde sanki epidural olan yer zonkluyor ağrı acı karışık ve enseme kadar çıkıyor. Geçen gün bebeğimi yıkıyordum. Birden oldu felç oluyorum sandım. Nedenini biliyor musunuz? Yani olabilir mi kötü bişey? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için🌺
Yelizmsl teşekkür ederim
Yelizmsl bebek karindayken çırpınmasi normal mi bide böyle zıplar gibi pit pıt etmesi🤭
Yelizmsl merhaba 21 haftalık hamıleyım bebegım 20 cm 340 gr sizce normal mi
Zeynep1912 ben 28 haftalıkken ilişkiye girdim hiçbir sağlık problemim yoktu ama sancıyla hastaneye gittim doğum başlamıştı zor durdurdular 4 gün hastanede yattım . Bence riske atma canım her bünye kaldıramayabiliyor