Normal dogum hakkinda ne önerirsiniz sancimiz geldiginde evde beklemek daha mi iyi su gelince de ne yapmalıyız. Detaylı ultrason şart mi bebekte bir sorun olsa ultrasonda gözükmez mi ? Ve 20 haftaligim gündüz hic hissetmiyorum bebegi gece bazen hareket hissediyorum uyuyorlar mi bebisler . Teşekkür ederim canim şimdiden
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl Merhabalarr,13 haftalık hamileyim göbek çevresinde ve alt karın bölgemde sıklıkla ağrı oluyor. Ultrasonda her şey normal,doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi ama ilaç fayda etmedi. Yapabileceğim bir şey var mı veya bebeğimle ilgili herhangi bi sıkıntı olabilir mi?
Yelizmsl
merhabalar
rahimim ters olduğunu ögrendim , ultrasonda kese göründü besin deposu göründü ama bebeğim görünmedi. Doktor geç döllenme dedi ama ilk gebeliğimde dusuk olmustu ayrıntılı ultrasona girmiştim ozaman ögrendim Rahimin ters olmasını , bi engel teşkil etmez dedi doktor .. internetten araştırdım karinda görünmezmiş ilk etapta sonradan bebek büyüdükçe görünürmüş .. normalde 2 aylık olmam gerekirken hafta olarak bile yorumlanılmadi sizden bu konuda bilgilendirilmek isterim .. birde alttan tedavi de görünürmüş alttan tedavide korkuyorum
Yelizmsl
Gynefix devlet hastanesinde takılıyor mu?
Yelizmsl doğumuma 2 ay kaldı ilk dogumum olcak korkuyorum nasıl yenebilirim bu korkumu 😔
Yelizmsl Merhaba Yeliz Hanım☺️ Anne hem sezeryene hem normal doğuma uygun olursa hangisini tercih etmeli. Epidural normal doğumun riskleri var mı. Epidural Olan birkaç kişi de kalıcı bel ağrısı gibi şeyler duymuştum. Bu doğru mu. Epidural doğumdan sonra hasta ne kadar sürede kendine gelir, normal hayatına döner. Şimdiden Teşekkür ederim ☺️
Elif19851985 evet ama bana kendi doktorum başka bir marka yazmıştı . Sağlık ocağından da bu Demir ilacını ücretsiz aldım ikisi de Demir ilacı sadece marka farklı bir zararı olur mu onu bilmiyorum
Yelizmsl merhaba Yeliz hanım 34+6 hamileyim 23 haftadan beri bacağımda oluşan damar tıkanıklığı pıhtı sebebiyle günde iki defa enox 6000 kan sulandırıcı kullanıyorum . Ve doğum zamanı geldiğinde de kesilmeyecegini alacağım dozun alınması gerektiğini söyledi kalp damar doktorum pıhtının atma riski olduğu için ama hem doğum doktorum hemde kalp doktorum bunun normal doğuma engel olmadığını söylediler çok merak ediyorum
İyi günler doktorum detaylıda böbrekte az miktarda idrar olduğunu genelde erkek çocuklarında görüldüğünü söyledi sıkıntı olurmu
Yelizmsl 25 gu oldy sezerya olali sezeryan dikişinin sol tatafina cep telefonu dusurdum zarari olmus mudur ic dikislere cok wnsiselwndim teskkurler simididen cevabimiz icin
Yelizmsl yalancı sancı ağda yaptığımız bölgede mi girer
Zaxra bende 21 haftalık hamileyim günde bir kere büyük tuvaletime çıkarım o da isal gibi olur. Bu saatlerde de başımı yastıktan kaldıramıyorum gün boyu halsizlik var bende Demir eksikliği var ama demirim düşmeden hamılelıgımın ilk ayları da böyleydin
Yelzm ben şuan 6 haftamdayım. Size şöyle soyliyim tüplerimden ameliyat oldum ve acılmadılar ikiside, ve rahmim ters doktorlar söylemedi ama sanıyorum ki doğum zamanına gelince büyük ihtimal sezaryan olucak. Ve Tüp bebeğe başladım imkansız dediler ve ben normal şartlarda hamile kaldım. Rabbimin en Büyük mucizesi.
Platese kaç aylık hamileyken başlanmalı 🙋♀️
Rabia_Nazar 21 haftalık hamileyim sağ tarafımada yatıyorum yarım yüz üstüde yatıyorum sırt üstüde yatıyorum. Bende sizin gibi sorun ederdim sonra uyurken zaten bilinçsizce dönüp sağ kolumuzun üzerine falan yatabileceğimizi dolayısıyla çok abartmadan yatabileceğimizi görendim. Sol kolum uyustugu zaman kendimi rahatlatmak için yaparım bunları
Benim sorum çok başka olacak galiba 😣 doktorum normal doğum olcak dedi büyük ihtimal kesi atarlar ve bizim evde klozet yok alaturka var ben nasıl lavaboya gidicem hiç bir fikrim yok ne yapmam lazım 🙈 kızlar utanarak soruyorum 😣