@Yelizmsl merhaba bende size şunu sormak istiyorum. Ben yaklaşık 10 senedir bipolar duygu durum bozukluğu tedavisi görüyorum bekarlığımdan beri yani. Hamile olduğumu öğrenince ilaçları bıraktım tabi bebeğe riskli olduğunu söyledikleri için. Bekarken ilaç içmediğim dönemlerde de tetikleyici oluyordu Ve hastalığımda ilerliyordu. Aynı zamanda astım vardı hava kullanıyordum hamilelik öncesi. Şuan 27+4 günlük hamileyim. Doğum yaklaştıkça ister istemez doğum korkusu sardı, sürekli ağlıyorum artık rüyalarımda kendimi doğum yaparken görmeye başladım, etkileniyorum ve çok korkuyorum. Şuan doktorum normal veya Sezeryan gibi bişey söylemedi. Ama doktorum da bipolar hastası olduğumu ve astımım da olduğunu biliyor. Normal doğumun sağlıklı olduğunu biliyorum sağlıklı olan olsun diyorum ama bu korkularımdan dolayı da bi yandan yapamayacağımı düşünüyorum. Benim için hangisi iyi olur normal olursa nasıl bir süreç izlenir bi bilgim yok, sezeryan olursa nasıl olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Kusura bakmayın çok uzun oldu, ama konuşmaya ihtiyacım var 😞