yamacalimoms ben giriyorum hüç
bi sorın yaşamadım denizden cıkar cıkmaz mayomu değiştiriyorum ıslak kalmak enfeksiyon riski oluyormus
Hamileyken denize girmek istiyorum
Deletedmom4 Canım göbeğin çok az çıkmış ya ben 5. Ayda böyleydim biliyomusun maşallah 🧿 Yuzucem yuzucem bende👍🏻🥰
Ahsenn031013 banada doktorum önerdi aklımda yoktu hiç
yamacalimoms şu sıcaklarda çok keyif alıcaksın emin ol🥰🥰🥰 hem sen rahatlicaksın hemde bebiş içerde çok rahatlicak bunu hissediceksin
yamacalimoms ben 4 keredir giriyorum, haftamız aynı. Bence bi sıkıntı yaşamazsınız 😊
yamacalimoms 35+4üm tatilden geleli 4 gün oldu deli gibi denize girdim bütün hafta boyunca 😂😂 doktorlar havuzu öneriyor diye biliyorum, hatta eşim tedirgin oldu girmesen mi vsvs diye de giriverdim valla😂
yamacalimoms ben de şu an Akçay’dayım. Ayvalık ve Cunda’ya da gittik gerçekten harika, su çok temiz. Tavsiye ederim 😊
Serapguneylii havuzu öneriyor mu doktorlar? Havuza mı girdin canım? Ben de şu an tatildeyim denizden keyif alamadım bu sene bir türlü havuza girmek istiyorum :(
Ben her gün giriyorum canım hiç birleşe olmuyor hatta spor oluyor faydası oluyor bana
busra1708 akcayin suyu çok pis canım dikkat et ben geçen sene mikrop kaptım
yamacalimoms 38+2 yim hala giriyorum 😂 kulaç ata ata da yüzüyorum hafif tempoyla
Tabi Dr a sordum faydası bile olur dediği için rahatım 😇
ballilokum havuzu önermiyor yazacaktım yanlışlık olmuş 😊
yamacalimoms bende girdim canım dr sadece mayon üstünde kurumasın dedi denizden çıkınca değiştirdim buna dikkat edersen birşey olacağını sanmam. Havuz konusundada sakın girme dedi normalde de pek tercih etmiyorum şu virüsten dolayı hiç girmem.
yamacalimoms ben girdim hiç bişey olmuyor. Doktora sormuştum deniz evet ama havuz kesinlikle hayır demişti
yamacalimoms tampon tak
yamacalimoms 27.haftamdan beri her gün giriyorum şu an30+5 iz hiçbir sıkıntı yok denizdeyken dikkat edin insanlarla çok yakın yüzmemeye, çok ıslak kalmayın yeterli