Tugce1803 Evet onlardan alttan çıt çıtlı içten giyecek şekilde. Eldivenleri erkenden çıkartın bence el hecelerdiler daha hızlı gelişiyor. Piyanolu oyun halısı alın 40ından sonra başlarsınız kullanmaya gelişimine yardım ediyor. Bir de kıyafetleri ilk 1 yıl bir beden büyük alın. Sonrasında kendi bedenini yakalıyor. Hello baby özellikle kalıpları çok küçük 🙄 hiç sevemediğim bir marka 😂

Merveatay çok saçma kalıpları bacak arasına kaçıyor. Kumaşı sert ve kalın lekeler asla geçmiyor. Sevemedim ben bir daha asla almam 🤷🏻‍♀️

Chikko ohlala bebek arabasını duyan var mı acaba jokerde indirime geçmiş 750 TL. Hafif kullanışlı duruyor

Ozgee25 yastık da yatmayacak ki🤷🏻‍♀️nevresimi ne zaman kullanıcam yorganda kullanmayacak kış bebeği olacağı için battaniye olacak

Tugce1803 ben hem yorgan hem battaniye kullanmayı düşünüyorum üst üste yeri geliyor tek yorganla biz üşüyoruz kışın.

Ozgee25 Senin fikrin canım☺️yumuşacık battaniyeler var 2 tane örtersek hiçbirşey olmaz evler zaten kaloriferli

Tugce1803 prego kullandım ben gayet güzeldi. Marka değil ama piyanolu olması önemli bence. Ayaklarını güzel çalıştırıyor