tuzvelimon Yaa öyle mi🤦🏻‍♀️kiti kate pahalı geldi ordan alamam burdaki bi arkadaş da lcw alma ağzı yüzü kaydı dedi🤷🏻‍♀️ahh napıcam o zaman. Bir de bebek arabası ne aldınız acaba

Tugce1803 Bazen güzel indirimler oluyor. H&M bile daha iyi ama %100 pamuk olmasına dikkat edin. Bebek arabası mamas papas urbo 2 almıştık 2 yıl önce e bebek Şubat indiriminden. Biraz büyük ama çok rahat kullandık. Araba ve uçak kullanırken sorun yaşamadık. Hala yeni gibi duruyor. İlk doğduğunda içine bebek arabası minderi koyup kullanmıştım uzun süre öyle kullandım. Pusetler bana çok rahatsız gibi geliyor pek tercih etmedim.

tuzvelimon Evet %100 pamuk aldım hastane çıkışını ve banyo havlusunu☺️Ama kıyafet konusunda o kadar karıştım ki🤦🏻‍♀️Yazdıklarımda gereksiz var mı sizce? Kıayfet olarak.

Tugce1803 Şimdi tekrar baktım listenize. İki tane hastane çıkışı alacaksanız bence şapka ve eldiven almayın. İkisi de çok uzun giyilmiyor. Hatta eldivenleri ben ilk hafta sonunda çıkarıp tırnakları kestim. Bebek yaza geliyorsa ya da kaloriferle ısınacaksanız gerek yok. Hastane çıkışındakiler yeter. İç zıbın dediğiniz şu incecik tek üst giyilense ona da hiç gerek yok. Alttan çıt çıtlı bodyler en kullanışlısı. Üstüne de bir tulum giydirirsiniz. Alt üst ayrı takımlar pek tercih etmeyin ilk 3 ayda sürekli orasından burasından çıkıyor hamız gibiler zaten düzletmek zor oluyor. Tulumlar tercih edin. Pijama diye ayırmanıza da gerek yok ilk 3ayı. Ama bol alın body ve tulum çok kaka sızıyor o dönemde 😅 bir de kundak benim oğlum hiç hiç sevmedi boşa aldım gereksiz oldu.
        En çok body ve tulum kullandım ilk 3 ay
        Ağız mendili çok çok kullandım reflüsü vardı
        Alt üst takımlara 5-6 ay civarı geçtim 💁🏻‍♀️

tuzvelimon Ocakta doğum olacak nasipse. O zaman tulum alayım ama alt üstte alıcam ilkbahar yaza göre alırım☺️iç zıbın evet hastane çıkışı içinde varmış☺️10 lu hastane çıkışını isimli düşünüyorum 5 li olanı aldım. Şu body dediğiniz benim aldığım beyaz olanlar dimi

Tugce1803 Evet onlardan alttan çıt çıtlı içten giyecek şekilde. Eldivenleri erkenden çıkartın bence el hecelerdiler daha hızlı gelişiyor. Piyanolu oyun halısı alın 40ından sonra başlarsınız kullanmaya gelişimine yardım ediyor. Bir de kıyafetleri ilk 1 yıl bir beden büyük alın. Sonrasında kendi bedenini yakalıyor. Hello baby özellikle kalıpları çok küçük 🙄 hiç sevemediğim bir marka 😂

Merveatay çok saçma kalıpları bacak arasına kaçıyor. Kumaşı sert ve kalın lekeler asla geçmiyor. Sevemedim ben bir daha asla almam 🤷🏻‍♀️

Chikko ohlala bebek arabasını duyan var mı acaba jokerde indirime geçmiş 750 TL. Hafif kullanışlı duruyor