KadriyeSaglam evet canım üstündeki fiyata aldım. Bi bebek mağazından ismi barış bebek izmirde satışları var mıdır bilmiyorum🤷🏻‍♀️

@M21 görünmüyor canım ordan yorum yapamadım burdan yazıyorum

• M21 bunu yanıtladı.

Merveatay canım yenidoğandan itibaren kullanılan bastonlar var. Biz geçenlerde chicco goody modelini aldık. Çok çok beğendik. Bence bi bakın. Aşırı pratik ve hafif bir bebek arabası

Turkerg nasıl kullanılıyor canim pusetini mi takiyorsun yenidoğan olsun diye

ballilokum 0-3 3-6 6-9 (en çok 3-6) karışık olarak uzun kollu kısa kollu toplam 15 en az olsun cnm tabi hangi ay aralıgının hangi mevsime denk geldiğine göre değerlendirirsin

Eta21 bi bebek mağazından aldım barış bebe ismi☺️

Merveatay hayir, bebek arabasi tam boy yatabiliyor direkt bebegi icinde yatiriyosun. Eger tabi istersen puset de alabilirsin. Puset de takilabiliyor ama ben almicam bebisi tam yatircam. Zaten 5aydan sonra falan oturtabiliyosun kesinlikle tavsiyem herkese kolay tasinabilen bir bebek arabasi. Hem bebek hem cantasi hem de buyuk bir bebek arabasi tasimak bence kendimize yaptigimiz zulum olur😊 Dediğim bebek arabasını inceleyebilirsin canim. O ve turevleri var. bu arada aldigim benim chicco goody, ayni zamanda kabin boy. Ucakta el bagaji olarak alinabiliyor yani kapaninca o denli kuculuyor😊Kendiliginden tek tusla acilip kapanabiliyor falan. Benim gibi metroya otobuse metrobuse tek basiniza bincekseniz ideal 😁

Turkerg bana e bebekte çalışan o şekilde anlattı canım baston yenidoğan yok olsa bile puset takman lazım yatırmak için dedi o da bilmiyor demek :) senin dediğine bakayım canım linki varsa atabilir misin