DiplomaliEvHanimi amiin inşallah😍
Alışveriş Listesi💫
Kızlar ben de bişeyler aldım rasgele de kararsız kaldım. Çıtçıtlı atlet kaç tane ve hangi ay alıyorsunuz. Ben bi kaç tane aldım ama sanki çok lazım olacak gibi
ballilokum genelde çok yenidoğan alma ama çıtçıtlı zibinlari 20 30 tane al diyorlar. Ben 3 tane yenidoğan 4 tane 3 ay zıbıni aldim. Genelde aldiklarimi 3 ay aliyorum
Merveatay 30 yaşıma geldim hiç bu kadar cahil cahil ne yapacağımı bilmez olduğumu hatırlamıyorum 🙈 resmen saçma sapan alışveriş yapıyorum neye ihtiyaç var haberim yok
ballilokum ben de aynıyım valla bebek arabası en iyi baston olur diğeri ağır olur dediler gittim sordum meğer baston yedinci aydan sonra kullanılıyormuş neyi nasıl alcam hiç bı fikrim yok :)
Merveatay 😂😂 aynı ben
Tugce1803 tırnak makasını üstünde yazan fiyata aldıysan çok uygun canım nerden aldın bana da lazım internette aynısı en uygun 46 tl
KadriyeSaglam evet canım üstündeki fiyata aldım. Bi bebek mağazından ismi barış bebek izmirde satışları var mıdır bilmiyorum🤷🏻♀️
KadriyeSaglam e bebekten wee aldım 14 TL ye
Tugce1803 bu markaları hiç bilmiyorum organik mı cnm
betul2009_ hangileri?
Tugce1803 aldığınız kıyafet takımları
betul2009_ evet organik canım
Turkerg nasıl kullanılıyor canim pusetini mi takiyorsun yenidoğan olsun diye
- Düzenlendi
ballilokum 0-3 3-6 6-9 (en çok 3-6) karışık olarak uzun kollu kısa kollu toplam 15 en az olsun cnm tabi hangi ay aralıgının hangi mevsime denk geldiğine göre değerlendirirsin