S_b21 89 kg ile kaldım. Şuan 8+1 iz:)) ama korkmuyorum yavrum doğsun da ben diyet yapar veririm yine. Daha önce 13-15 kg vermiştim, eve kapanınca yine aldım coronadan
Kaç kilo ile hamile kaldınız
S_b21 72 73 ile kaldım 94 oldum ama dizlerime kadar ödem var ne kadar kilo ne kadar ödem bilmiyorum bugün tam 37yiz
S_b21 97 ile hamile kalmisim suan 89 a dustum dogurana kdrda bi 80 olurum herhalde 😊😊
S_b21 hızlı aldım sadece 😊😊
S_b21 ben 81 kilo ile hamile kaldım puan 16 haftalık 1 kilo falan aldım ama kendimi çok şiş hissediyorum ilk doğumumda toplamda sadece 6 kilo almıştım ama bu öyle olmayacak sanırım
Benay10 vallahi okurken kendimi okudum sanki 😄
75 kiloyum ama hamile değilim çok istiyorum😔
S_b21
57.5 ile başladım şuan 21 haftalığız 62.5 kiloyum 😊
Paradise iki dilim tam bugday ekmegı var her öğunde olabıldıgınce fazla proteın sut yumurta beyaz peynır sınırsız cıg sebze yesillik var kahvaltımda ara öğunlerde meyve veya ciğ kuruyemısle süt ayran var öğlen yemekleride sebze ve et agırlıklı sınırsız yesıllık cıg sebze yine var seker beyaz ekmek un hamur işi kızartma özellikle patatesin her türlüsü yasak cok cok dıkkat etmeye gayret gösteriyorum zaten doyurucuda oluyo hiç aclık hissetmiyorum
S_b21 75le hamile kaldım 3 kilo verdim şuan 72 kiloyum 15+3 haftaligim
S_b21 54 ile kaldım 55 oldum yarın 12 haftalık olacağız ama karantina döneminde de 1-2 kilo almıştım öyle hamile kaldım inşallah çok almam 😬