tgctngl merhaba bu aylarda alınmıyo diye biliyorum aslında 20 haftadan sonra alınıyomus sanırım canım ne istiyosa yiyorum sadece aksamları yememeye calısıyorum annemde bana 40 dk falan yürüme mesafesinde haftada 3 4 gün yürüyodum ama bu sıcaklar basladı son bi haftadır yürümüyorum

tgctngl gaz icin soda cok iyi geliyor bana kabızlık sorunu yasamıyorum belki siz yasadığınız icin kilo aldınız onun icinde bol bol kaysı yiyin burda baska bir posta görmüştüm bide activya yoğurtlar varya onlarda iyi geliyormus

S_b21
    57.5 ile başladım şuan 21 haftalığız 62.5 kiloyum 😊

maggie annenin kilosu beden kitle indeksi yüksekse çok kilo almaya biliyorlar. Normal. Standart kilodakiler 10-12 kilo alıyor .

Paradise iki dilim tam bugday ekmegı var her öğunde olabıldıgınce fazla proteın sut yumurta beyaz peynır sınırsız cıg sebze yesillik var kahvaltımda ara öğunlerde meyve veya ciğ kuruyemısle süt ayran var öğlen yemekleride sebze ve et agırlıklı sınırsız yesıllık cıg sebze yine var seker beyaz ekmek un hamur işi kızartma özellikle patatesin her türlüsü yasak cok cok dıkkat etmeye gayret gösteriyorum zaten doyurucuda oluyo hiç aclık hissetmiyorum

aezgi soda arada içiyorum ama her gün içsem iyi olur sanırım teşekkür ederim umarım faydasını görürüm hepsinin 😊🌸

S_b21 75le hamile kaldım 3 kilo verdim şuan 72 kiloyum 15+3 haftaligim

S_b21 68 ile hamile kaldım 37+1 82 Kilo oldum bebeğim 3500 kilo

S_b21 54 ile kaldım 55 oldum yarın 12 haftalık olacağız ama karantina döneminde de 1-2 kilo almıştım öyle hamile kaldım inşallah çok almam 😬

S_b21 68 sekiz le kaldım 24 +5 haftaligim 2 kilo aldım 7 veya 10 kiloyla doğuma inşallah .Ama çok su içiyorum herşeyi kararınca yiyorum 😂

58 ile kaldım 38+4 şimdi 70 kiloyum 🙄🤦🏻‍♀️

Ftma4 rabbimm en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşAllah 🙏🏻

S_b21 ben 59 ile hamile kaldım 9 kilo aldım salı doğum inşallah ☺️

S_b21 valla ben 57 ile hamile kaldım şu an 6 aylık olduk 6 buçuk kilo almışım.

65 ile hamile kaldım şuan 24. Haftam 64 kiloyum 5 ay boyunca kusunca 6 kilo verdim yeni yeni düzeliyorum