Sevgiarf Almanya’da turist sigortam ile özel doktora gittim hep her seferinde ücreti nakit olarak ödedik yani sigorta işime yaramadı

meltemustafa canım memleketim yıllardır gittiğim tek hastane tüm doktorları çok iyidir istanbula evlendim ve burdaki özeldeki doktorlar bile çok suratsız hala gönlüme göre doktor bulamadım doğuma az kala oraya gelip doğursammı diye düşünmüyor değilim yani

Seval22
    Ben çok memnunum doktorumdan hiç yaşamadım şimdiye kadar kötü bi şey kapıdan girerken daha nasılsın der hemen dışarda beklerken görürse hoşgeldin der soru sormama gerek kalmadan herşeyi anlatır kaç haftalıksın sen edirne merkezde miydin evlenmeden önce 😊

Linababy gercekten canim ben iki kere sordum hatta bir esimleyken bir yanliz sordum fiyatlar dediğim gbi sen en son ne zaman sormustun

Tucenur Bende Necla ülkere gidiyorum çok zarif bir bayan ptesi günü normal doğumum var allahın izniyle, 40+5 haftalığız kızım çok nazlı çıktı bu arada suni sancı desteğiyle başlıyacak doğum 😊

Seval22
        Anladım hangi köy bilirim belki bende köydenim kendim eşim burda yaşıyoz