Esma1290 Deletedmom281 Osmaniye. Erçin Erdem Çelikel . Harika bı doktor. İnanılmaz memnunum. Çok ama çok beyefendi çok nazik birisi. Varmı acaba benim doktoruma giden hamiş anneler ♥️🤗 muayene ücreti 70 tl . Normal doğum sezaryen doğum da uygun fiyatta . 1200 küsur normal doğum 1400 sezeryan ama kendi isteğinle sezeryan olursan 1700 TL 🤗
AHBK41 brcaky bende 3 temmuzda gidecem inşallah ☺️Hakkinızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza 🥰
2021annesi Korona maddi durumumuzu etkilediği icin özele gidemedim. Bursa şehir hastanesinde osman bozkurt a gidiyorum.hem olgun hem tecrübeli gayet iyi ilgileniyo memnun kaldim.
nilinannesiii Deletedmom281 Yalova- Özel atakent Hastanesi DR. Bilgin Yurdakul , 3800 herşey dahil doğum sezeryan normal farketmiyor. çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim. 🌸💓
Sevdaaa12 Tucenur nisa asiri yogun randevulu hastalari bile bir saat bekletiyolqr oyuzden birakmistim o hastaneyi
Zeynooo1 Deletedmom281 bakırkoy acıbadem Gülay Beydilli Nacak takibimizi yapıyor, kesinlikle cok memnunum aklımıza gelen gelmeyen hersey hakkında konusuyoruz. Acıbadem dogum sigortam var 56 tlgibi bi ücret ödüyoruz muayeneye
bbhhrr5289 Avrasya hospital zeytinburnu, doktor gamze baykan kesinlikle cok iyi bir doktor ve guleryuzlu siz bisey sormadan bile akliniza takilabilecek herseyi acikliyor cok arastirip gittim memnunum 😊
Eceizmir Deletedmom281 İzmir egepol hastanesi / doktorum Cem büyüktosun çok çok memnunum kendisinden. Muayene ücreti 125 tl. Doğum ücreti 3900 tek gece yatış. Ekstra kalmak gerekirse 650 tl daha ödenmesi gerekiyor dendi en son.
Merdgn zeyzey95 Saadet Hanımı tavsiye eder misiniz? Detaylı bilgi veriyor mu ve ilgili mi ulaşılabiliyor mu arayınca veya yazınca? Bir sorun olduğunda bilgilendirir mi 😊
zeyzey95 Merdgn ben bişey sorma ihtiyacı duymadım ama mail atınca hemen cevap veriyormuş ben saadet hanımdan önce canan hanıma gittim ama o bana soğuk ve resmi geldi saadet hanım sanki beni tanır gibi sohbet falan etti çok samimi rahat hissettim kendimi yanında yani
Ykgks Merdgn merhaba sanırım sizde medipol koşuyoluna gidiyorsunuz suna hanıma, doğum ücretleri nedir öğrendiniz mi? Biz 30. Haftamıza girdikte.
MSg Elazigda ozel hayat hastanesi doktorum cem bey giris ucreti 100 tl dogum ucreti de 2200 olmasi lazimdi
Damalakko Deletedmom281 Hatay özel palmiye hastanesinde Süleyman Aslan bey’e muayene oluyorum harika bir doktor muayene 120 lira . Normal doğum 2000 Sezeryan 2500 diye duydum henüz kesin bir bilgim yok o konuda ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim
Cansu1017 Leylaaa95 ben Ankara Lokman Hekim ile 1 ay önce konuştum muayene 123 tl. Doğumda 4400 dediler size niye o kadar yüksek söylediler acaba
Remziye02 Srzrk bende burcu hanima gidiyorum daha yeni oldugum icin dogum fiyatlari nedir bilmiyom sormadim kac para acaba
Srzrk Remziye02 1300 tl normal doğum imiş sezeryan 2300 imiş. Oda ücreti + Mesai saati dışında gelirse doktor ücreti de extra.☺️