Deletedmom281 Osmaniye. Erçin Erdem Çelikel . Harika bı doktor. İnanılmaz memnunum. Çok ama çok beyefendi çok nazik birisi. Varmı acaba benim doktoruma giden hamiş anneler ♥️🤗 muayene ücreti 70 tl . Normal doğum sezaryen doğum da uygun fiyatta . 1200 küsur normal doğum 1400 sezeryan ama kendi isteğinle sezeryan olursan 1700 TL 🤗

brcaky bende 3 temmuzda gidecem inşallah ☺️Hakkinızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza 🥰

AHBK41 amin inşallah siz de aynı şekilde güzel ve sorunsuz geçirirsiniz bu süreci❤️

Korona maddi durumumuzu etkilediği icin özele gidemedim. Bursa şehir hastanesinde osman bozkurt a gidiyorum.hem olgun hem tecrübeli gayet iyi ilgileniyo memnun kaldim.

Deletedmom281
    Yalova- Özel atakent Hastanesi
    DR. Bilgin Yurdakul , 3800 herşey dahil doğum sezeryan normal farketmiyor. çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim. 🌸💓

Tucenur nisa asiri yogun randevulu hastalari bile bir saat bekletiyolqr oyuzden birakmistim o hastaneyi

Deletedmom281 bakırkoy acıbadem Gülay Beydilli Nacak takibimizi yapıyor, kesinlikle cok memnunum aklımıza gelen gelmeyen hersey hakkında konusuyoruz. Acıbadem dogum sigortam var 56 tlgibi bi ücret ödüyoruz muayeneye

Avrasya hospital zeytinburnu, doktor gamze baykan kesinlikle cok iyi bir doktor ve guleryuzlu siz bisey sormadan bile akliniza takilabilecek herseyi acikliyor cok arastirip gittim memnunum 😊

Deletedmom281 İzmir egepol hastanesi / doktorum Cem büyüktosun çok çok memnunum kendisinden. Muayene ücreti 125 tl. Doğum ücreti 3900 tek gece yatış. Ekstra kalmak gerekirse 650 tl daha ödenmesi gerekiyor dendi en son.

zeyzey95 Saadet Hanımı tavsiye eder misiniz? Detaylı bilgi veriyor mu ve ilgili mi ulaşılabiliyor mu arayınca veya yazınca? Bir sorun olduğunda bilgilendirir mi 😊

Ben Ankara da Aşkın Evren Gülere gidiyorum.Her şey dahil 6500 tl çok memnunum doktorumdan.

Elazigda ozel hayat hastanesi doktorum cem bey giris ucreti 100 tl dogum ucreti de 2200 olmasi lazimdi

Deletedmom281 Hatay özel palmiye hastanesinde Süleyman Aslan bey’e muayene oluyorum harika bir doktor muayene 120 lira . Normal doğum 2000 Sezeryan 2500 diye duydum henüz kesin bir bilgim yok o konuda ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim

Leylaaa95 ben Ankara Lokman Hekim ile 1 ay önce konuştum muayene 123 tl. Doğumda 4400 dediler size niye o kadar yüksek söylediler acaba

Srzrk bende burcu hanima gidiyorum daha yeni oldugum icin dogum
        fiyatlari nedir bilmiyom sormadim kac para acaba