zynb_ozkn rica ederim doktorundan çok memnundu arkadaşım bütün tribini çekti doktorcağız 😂
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
meltemustafa 12 haftalığım ben canım edirnenin köyünde yaşadım evlenince şimdi istanbula geldim
Deletedmom281 tskkrler bzmde kurum indirimi var bnm ikiz okdgu icin 3100 ddiler normlde 4100 du
HafsaRumeysa mecburi sezeryan olmasının sebebi nedir peki 🤔 hayirlisiyla az kalmış Rabbim sağlıkla afiyetle az acıyla kucağına almayı nasip etsin doğumdan sonra yazar mısın bana doğum nasıl geçti diye merak.ederim ben haberleselim seninle 🤭♥️
Mevaninannesi21 5 haftalık
Tucenur Bende Necla ülkere gidiyorum çok zarif bir bayan ptesi günü normal doğumum var allahın izniyle, 40+5 haftalığız kızım çok nazlı çıktı bu arada suni sancı desteğiyle başlıyacak doğum 😊
Srzrk bende oraya gıdıyorum doktorunuzun adı nedir
Aysel-liliane de let hastanesi de hepsi ücretsiz Türkiye de de bunlar hep özel hastane fiyatlari
Snmezsibel amin canım hepimize inşallah ❤️🤲
Pendik medical park sezeryan 6.500 normal 5000
Seval22
Anladım hangi köy bilirim belki bende köydenim kendim eşim burda yaşıyoz
- Düzenlendi
Deletedmom281 Osmaniye. Erçin Erdem Çelikel . Harika bı doktor. İnanılmaz memnunum. Çok ama çok beyefendi çok nazik birisi. Varmı acaba benim doktoruma giden hamiş anneler ♥️🤗 muayene ücreti 70 tl . Normal doğum sezaryen doğum da uygun fiyatta . 1200 küsur normal doğum 1400 sezeryan ama kendi isteğinle sezeryan olursan 1700 TL 🤗
Korona maddi durumumuzu etkilediği icin özele gidemedim. Bursa şehir hastanesinde osman bozkurt a gidiyorum.hem olgun hem tecrübeli gayet iyi ilgileniyo memnun kaldim.
Deletedmom281
Yalova- Özel atakent Hastanesi
DR. Bilgin Yurdakul , 3800 herşey dahil doğum sezeryan normal farketmiyor. çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim. 🌸💓
Tucenur nisa asiri yogun randevulu hastalari bile bir saat bekletiyolqr oyuzden birakmistim o hastaneyi
meltemustafa Aslıhan köyü canım
Deletedmom281 bakırkoy acıbadem Gülay Beydilli Nacak takibimizi yapıyor, kesinlikle cok memnunum aklımıza gelen gelmeyen hersey hakkında konusuyoruz. Acıbadem dogum sigortam var 56 tlgibi bi ücret ödüyoruz muayeneye
Avrasya hospital zeytinburnu, doktor gamze baykan kesinlikle cok iyi bir doktor ve guleryuzlu siz bisey sormadan bile akliniza takilabilecek herseyi acikliyor cok arastirip gittim memnunum 😊