Merhaba manisa merkezden olan var mı doktor ve hastane önerebilecek?

Merdgn ben bişey sorma ihtiyacı duymadım ama mail atınca hemen cevap veriyormuş ben saadet hanımdan önce canan hanıma gittim ama o bana soğuk ve resmi geldi saadet hanım sanki beni tanır gibi sohbet falan etti çok samimi rahat hissettim kendimi yanında yani

sdadcr medikal park doktorları genel olarak çok iyi bende özlem oruç şener gidiyordum çok iyi ilgileniyorlar

Yasemintnc bahat en kötü hastanelerden birdir dikkat edin deri , hemde sarıyer den oraya gelinecek bir hastane değil 👀

Seraparsln ayy unututum ben gecen biride yazarsin dedi hangi posttu unuttum cok unutkanlik var bende ozelden msj atma ozelligi varsa bana bi msj yaz istersen ordan donerim insaAllah 😊🙈
Ilk dogumumda sezeryandi gunum 10 gun gecmisti suni sanci verdiler basta fayda ermedi yukseltince bebegin kalp atislari dusuyo dediler acil sezeryana aldilar dogru yalan gunah onlara artk 🤷🏻‍♀️

Seraparsln bu arada amin canm Allah razi olsun hayrlisiyla sende kolayca dogum yaparsin insaAllah

Gzemyldz0535 canım en son 5 ay önce sormuştum 3.500 TL dediler tabi bu sezeryan fiyatı bir dahaki kontrolde tekrar sorucam çünkü o zaman muayene parası 135 TL idi şimdi 165 tl oldu oda değişmiştir diye düşünüyorum

Remziye02 1300 tl normal doğum imiş sezeryan 2300 imiş. Oda ücreti + Mesai saati dışında gelirse doktor ücreti de extra.☺️

Merhaba hanımlar Bağcılar mega Medipol e giden varmı acaba doğum için yada muayene için memnunmusunuz o hastaneden?

İstanbul gaziosmanpasa asya hastanesi hakan beye gidiyorum 140 lira muayene ucreti