Merhaba manisa merkezden olan var mı doktor ve hastane önerebilecek?
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Yasemintnc bahat en kötü hastanelerden birdir dikkat edin deri , hemde sarıyer den oraya gelinecek bir hastane değil 👀
Seval22
Anladım canım biliyorum aslıhanı
Seraparsln ayy unututum ben gecen biride yazarsin dedi hangi posttu unuttum cok unutkanlik var bende ozelden msj atma ozelligi varsa bana bi msj yaz istersen ordan donerim insaAllah 😊🙈
Ilk dogumumda sezeryandi gunum 10 gun gecmisti suni sanci verdiler basta fayda ermedi yukseltince bebegin kalp atislari dusuyo dediler acil sezeryana aldilar dogru yalan gunah onlara artk 🤷🏻♀️
Seraparsln bu arada amin canm Allah razi olsun hayrlisiyla sende kolayca dogum yaparsin insaAllah
Gzemyldz0535 canım en son 5 ay önce sormuştum 3.500 TL dediler tabi bu sezeryan fiyatı bir dahaki kontrolde tekrar sorucam çünkü o zaman muayene parası 135 TL idi şimdi 165 tl oldu oda değişmiştir diye düşünüyorum
Rabia38 doğum 3500 diye biliyorum , muayne 140
BaturalpLena acıbademin doktoruydu harika bi dr
1104 memnunmusunuz Elif hanımdan bende ona gitmeyi düşünüyorum da :)
Merhaba hanımlar Bağcılar mega Medipol e giden varmı acaba doğum için yada muayene için memnunmusunuz o hastaneden?
Kubraaydogdu bende doktorların doğum fiyatları var
Yildizsevgi bende bagcilarda olsaydim kesinlikle eray beye giderdim 😍
İstanbul gaziosmanpasa asya hastanesi hakan beye gidiyorum 140 lira muayene ucreti
Toprakadasu evet var