Slnvlkn bende 3 ay oluyo sorali zam geldiyse bilemiycem
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Bedavaya doğuracağım 😂☺️
Ellosluk 16+2canim
HafsaRumeysa
Bende Bağcılar medilife sema yılmaz a gidiyorum sigortalı 75 TL emniyet indirimiyle 62 tl geçen arkadaşım doğum yaptı 800 dedi normal doğuma ama ben ücretini sormadım siz normal doğum ücretini biliyor musunuz?
Özel Kocaeli Hastanesi Hilal Bayram’a gidiyorum. 120 lira muayenesi. 2750-3000 gibi bi doğum ücreti var sanırım
Cansummm aman Allahım şok oldum bu fiyatlar nedir böyle 😲 parasını savurmak isteyen buraya gidiyor heralde gerçekten çok abarti ve gereksiz çok çok iyi Doktorlar var zaten daha uyguna 🤷 ( cansu hanım sizi kastetmiyorum 😊)
elisas-mom ah canım sana iyi demiş sağolsun vallahi bana onu bile demedi soru bile sordurmadan kan ver sonuçlar çıkınca gel o kdar 😂 aman şikayet olsak nolucak ki devletin memuru hiç bişey olmaz 🤷🏼♀️ Kesinlikle ayda bir kere 100 tl nelere vermiyoruz bebeklerimize feda olsun valla.
Mevaninannesi21 canım ben de yeni hamileyim. Geç döllenme olduğu için henüz kalp sesi duyamadık allah’ın izniyle 2 hafta sonrasına randevum var. Ama ben kuzenımın tavsiyesiyle gittim. o 2 çocuğunu da orada doğurdu. Çok şeker ilgili bi doktor. Ve sevildiği için randevuları hemen doluyor. özel Güngören hastanesi randevu yazdığın zaman zaten sadece hatice hoca için randevu sistemi var. bi bakarsın :) memnun kalırsın mutlaka
Deletedmom281 Kocaeli gölcük özel medar hastanesi Emel bilici 120 tl muayene
birprensesannesiiiiii
Benim arkadasim orada dogum yapti hic memnun kalmadi. Sezeryan oldu ve bebek kordona dolanmis sonradan farketmis yine de siz bilirsiniz
Snmezsibel Tekden hastanesi almerin arkasında doktorun adı Özlem katırcı çok ii bi doktor şiddetle tavsiye ederim 😍
zynb_ozkn canım bulabildin mi bulamadıysan arkadaşıma sorayım Tatvan da özel bı hastane de takip ve doğumunu yaptı
askanne10 400 dü hatırladığım kadarıyla
333333 buna gerçekten inanıyormusun devlet hastaneleri kadar rezil yer görmedim pislik içinde hep o hastanelere sağlam girsen ölü çıkarsın…
Deletedmom281 ben Kurtköy ersoy hastanesine gidiyorum doktorum
shebnem musayeva 130 TL ücreti var ve ilgili bir doktor asistanı da özellikle arayıp randevunuzu unutmayın diyor instagram dan takip ettiğim için de mesaj göndermek istediğim de ordan iletişime geçiyorum doktorla. tavsiye ederim
Deletedmom281 istanbul Reyap Hastanesine Gidiyorum Doktorum Nereida Hanım Gayet Memnunum Muayene Ücreti 125₺
Deletedmom281 Aydın da gidip memnun olan var mı
Zumree1 Canım eğer gidebilirsen Güngören de özel ilgi hastanesi dr.Gülhan özüm muayene ücreti sigortalı 85₺ dogum fiyatları da uygundu tam bir bilgim yok ama.Gecen sene ye kadar kendisinin asistanlığını yapıyordum.Gittigine hiç pişman olmazsın emin ol.Birde sürekli nobetlere kalan bir doktor akşam aniden sancın tutup gittiğinde bile kendi doktorunu bulma olasılığın çok yüksek. 🙂 İlgisi alakası çok çok iyi ve sen kendini nasıl rahat hissedersen o şekilde davranıyor seni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor 😍
Deletedmom281 bende Ümraniye de afiyet hastanesine geliyorum muayene ücreti 80 normal doğum 1450 sezaryen 1750 isteğe bağlı 2600 TL